S Skazo preventivno v rožnati oktober | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

S Skazo preventivno v rožnati oktober

30.09.2020

Rak dojk je v razvitem svetu najpogostejši rak pri ženskah in zato izredno pomemben javnozdravstveni problem. Pojavnost v zadnjem letu narašča, zato je ključno, da delujemo vsi – tako na nivoju posameznika, kot družbe – karseda preventivno. Tudi v Skazi bomo oktobra zagnali preventivno kampanjo, s katero bomo ozaveščali prebivalstvo o omenjeni problematiki.
 
Cilj kampanje je ozaveščanje posameznikov o preventivi, ki je pri bolezni raka dojk ključna. V ta namen smo ustvarili rožnati Bokashi Organko, ki postaja simbol zdravja in že z izgledom ter barvo spodbuja asociacije na to zahrbtno bolezen.
 
Rožnati Bokashi Organko ni le simbol, povezan z zdravjem, temveč vsebuje globje bistvo – ljudem namreč omogoča kakovostnejše in bolj zdravo življenje. Z uporabo Bokashi kompostnikov delujemo proaktivno, saj nam s svojim stranskim produktom omogočajo zdravo, ekološko in doma pridelano hrano, ki je za zdravje posameznika boljša, kot je industrijsko pridelana.
 
Bokashi kompostiranje je kompostiranje, ki blagodejno vpliva tudi na mati naravo, saj je v primerjavi s tradicionalnim kompostiranjem okolju manj škodljivo. Če si odgovorimo na vprašanje, na kakšnem planetu si želimo živeti, in kakšen svet bi si želeli zapustiti svojim potomcem, menimo, da dvomov, v katero smer se bomo preusmerili, ni.

Z malimi koraki bomo spremenili planet in svoje navade – zakaj ne bi začeli kar zdaj, in to kar doma?
 
Da bo preventiva še bolj celovita, smo rožnato ponudbo razširili tudi na uporabo na kuhinjskem pultu. Poleg rožnatega Bokashi Organka ponujamo tudi Bokashi Organko Squeeze Pink paket, ki vključuje kompostnik, ožemalnik limon, kozarce in vrč. Vse v prijetni rožnati barvi, ki bo popestrila vaš dom in vas neprestano spominjala na preventivo, ki je pri raku dojk ključnega pomena.
 
Z nakupom ne boste storili dobro samo zate, temveč tudi za druge. Ob nakupu Bokashi Organka, seta kompostnikov ali Squeeze Pink paketa boste donirali 5 EUR v dobrodelne namene, ki bodo porabljeni za preventivno ukrepanje proti raku dojk. Poleg tega boste prejeli tudi brošuro z navodili za samopregled dojk in simpatično darilo – roza pentljo, ki na svetovnem nivoju ponazarja simbol boja proti raku dojke.
 
Začnimo ukrepati preventivno! Začnimo ceniti svoje zdravje in zdravje našega planeta zdaj.

>> Nakupujte v naši spletni trgovini in izbirajte med pestro izbiro izdelkov

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites