Prvo izobraževanje Skaza Academy | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Prvo izobraževanje Skaza Academy

19.06.2017

V sklopu Skaza Academy smo izvedli prvo delavnico, ki jo je vodila Skazina izvršna direktorica Ana Laura Rednak. Skaza Academy bo skrbela za prenos znanj med sodelavci znotraj podjetja, občasno pa se bodo notranjim predavateljem pridružili tudi zunanji.


Za takšno obliko izmenjevanja in podajanja znanja smo odločili, ker imamo znotraj podjetja veliko zaposlenih s posebno širokim znanjem. Izobraževanja bodo tako večinoma interne narave, občasno bomo v podjetje povabili tudi predavatelje od zunaj. Zaposlenim je na voljo e-učilnica, kjer si lahko vsebine predavanj in delavnic tudi naknadno pogledajo in imajo tako možnost izobraževanja, kadarkoli jim to ustreza. 

Prvo izobraževanje posvečeno KAM ekipam
Tema prvega izobraževanja v izvedbi izvršne direktorice Ane Laure Rednak je bilo delovanje KAM (key account manager) ekip. Cilj izobraževanja je bil predstaviti vzpostavitev in delovanje KAM ekip glede na strategijo kupca ter konkretna obravnava kupca. Udeleženci izobraževanja so se želeli naučiti čim več o ključnih kupcih ter spoznati učinkovito strategijo dela z njimi, da bi lažje dosegli zastavljene cilje.  

Tekom izobraževanja so udeleženci lahko predlagali tudi svoje predloge, kako še izboljšati delovanje KAM ekip. Udeležnci so zbrali veliko odličnih idej, ki jih želimo v največji meri prenesti na ostale Skazine sodelavce in jih implementirati v naše delovanje.
 

Arhiv novic

Favourites