Razkošje trajnostnih daril za vaše najdražje | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Razkošje trajnostnih daril za vaše najdražje

06.12.2019

Vodič ekoloških trajnostnih daril, s katerimi boste razveselili vaše najljubše in hkrati naredili nekaj dobrega za naš planet.  

Čas obdarovanja je najčarobnejši čas. Težko je premagati tisti utrip zadovoljstva v očeh, ko naši najdražji odprejo darilo. Pa kipenje sreče v nas, ki izhaja iz dejstva, da smo izbrali tako popolno darilo zanje. A pred temi trenutki veselja, mnogi naletimo na zadrego kakšno darilo sploh podariti. Celoten vtis darila je zelo pomemben, saj s tem izrazimo spoštovanje do obdarovanca, hkrati pa sami sporočamo, kdo smo in kakšne vrednote postavljamo v ospredje. Zato ni vseeno od kod darilo prihaja, iz kakšnega materiala je ter kakšna je njegova zgodba.


Vsako darilo za naše najdražje je lahko tudi darilo za planet. Izberite skrbno.


Dobri občutki ob obdarovanju se pomnožijo, v kolikor izberemo darilo, ki je hkrati tudi dobro za okolje, pozitivno vpliva na naravo in dolgoročno ohranja naš planet bolj zelen. Takšna darila so izdelki blagovne znamke Skaza.
Odločite se za Skazina trajnostna zelena darila, ki so prijazna do ljudi in narave, narejena s pomočjo zelenih tehnologij, iz bio materialov, so reciklati ali jih je moč po uporabi reciklirati, so namenjena večkratni uporabi, z njimi zmanjšujete količino plastike za enkratno uporabo, namenjena so kompostiranju  organskih odpadkov, omogočajo zero-waste življenski slog, izboljšujejo vaš ogljični odtis, hkrati pa so pakirana v embalažah, ki so domiselno zasnovane še za sekundarne namene. Tako se embalaža kompostnika Bokashi Organko 2 spremeni v stojalo za rože, embalaža EcoCareCup kozarčka pa v držalo za pisala. Ta darila tako z namembnostjo, funkcionalnostjo in konceptualno ustvarjajo nov življenjski ciklus.
Ne samo, da se boste med nakupovanjem počutili kot super junak, s trajnostnimi zelenimi darili in prispevkom k ohranjanju planeta, boste to tudi dejansko postali! 


6 trajnostnih darilnih paketkov Skaza, ki nas navdihujejo k osveščenemu, zelenemu delovanju!


Top 6 zelenih darilnih paketov že čaka na vas. Barvitost trajnostne kolekcije Outdoor iz sladkornega trsa, priročnost in učinkovitost kompostnikov Bokashi Organko ter izjemnost kozarčkov EcoCareCup iz sladkornega trsa, ki jih je mogoče personalizirati, bodo obdarovanca vse leto spodbujali k odgovornemu zelenemu delovanju. Vse predloge najdete v spletni trgovini Skaza. 
 


BOKASHI ORGANKO 2 + DARILO: Lesena rezalna deska


 

V vsakem gospodinjstvu letno nastane ogromno bioloških odpadkov. Ti končajo na odlagališčih, kjer prispevajo k nastanku toplogrednega efekta. Prav zanje poskrbi večkrat nagrajeni kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2, celovita trajnostna rešitev za organske odpadke. Bokashi Organko 2 vam omogoča zero-waste življenski slog, krožno gospodarjenje z organskimi odpadki doma in urbano ekološko vrtnarjenje, hkrati pa z njim zmanjšate tudi vaš ogljični odtis. Kompostnik s pomočjo posipa s koristnimi mikroorganizmi za vas pridela prvovrstno kompostno osnovo za vaš urbani vrtiček, ekološko gnojilo za hišne rastline in naravno čistilo za odtoke. S fermentacijo organskih odpadkov kuhinjski kompostnik zmanjšuje količino bioloških odpadkov in dolgoročno pripomore k manjšim stroškom za njihovo upravljanje. Vrhunsko oblikovan kuhinjski kompostnik Bokashi Organko 2 iz recikliranega materiala ne prepušča vonja in ne privablja mrčesa, estetska dodelanost njegove podobe pa se sklada z vsako kuhinjo.

Ker nagrajujemo vaše dobre prakse, vam kot darilo ob nakupu kuhinjskega kompostnika Bokashi Organka 2 podarimo okroglo leseno rezalno desko, na kateri boste lahko pripravljali dobrote iz vašega urbanega vrtička. Ponudba velja do 31.12.2019, za naročila v spletni trgovini Skaza. 

 

BOKASHI ORGANKO + DARILO: Vrtnarski koledar 2020 Zemlja počiva, a kmalu bo tukaj čas, ko jo bo potrebno pripraviti na nov cikel. Ob tem vam bo najučinkoviteje pomagal vaš vrtni asistent kompostnik Bokashi Organko. Napreden in funkcionalno zasnovan kompostnik Bokashi Organko rešuje nelagodnosti pri zbiranju in ločevanju vrtnih ali gospodinjskih bioloških odpadkov. Bokashi Organko bo vaše biološke odpadke spremenil v prvovrstno kompostno osnovo, ekološko gnojilo za rastline in naravno sredstvo za čiščenje odtokov. S svojo funkcionalnostjo vam poleg ekološkega vrtnarjenja omogoča tudi zero-waste življenjski slog, krožno gospodarjenje z organskimi odpadki in zmanjšanje ogljičnega odtisa.
Da ne bi zamudili kakšnega pomembnega datuma priprave zemlje in setve, smo za vas, ob nakupu  seta kompostnikov pripravili posebno DARILO – setveni koledar. Praznična ponudba velja do 31.12.2019. Svoj kompostnik najdete v spletni trgovini Skaza.
 


SET 4 KOZARČKOV EcoCareCup OMEJENE IZDAJE + DARILO: 3 + 1.

Set 4 kozarčkov za ceno treh, enega prejmeš GRATIS. Vsak kozarček je pakiran v embalažo, ki služi kot stojalo za pisala.

Pijača iz avtomata, ki nam daje občutek kratke pavze med hitrim tempom vsakdana. Droben ritual, ki nas napolni z mirom in povrne energijo. Pa ste kdaj pomislili, da vsakokrat, ko po užitku odvržete kozarček, tudi sami prispevate k srhljivemu svetovnemu podatku, da človeštvo porabi kar 500 milijard kozarcev za enkratno uporabo na leto? Spremenite to navado, zmanjšajte onesnaženost planeta s plastiko za enkratno uporabo in vaš ogljični odtis. Postanite uporabnik Skazinega ECOCARE CUP, ki je namenjen večkratni uporabiECOCARE CUP je domišljen in izviren izdelek, narejen iz ekološkega materiala, sladkornega trsa, brez BPA in melamina. Kozarčki so za uporabnika in do okolja povsem varni. Celoten proces njihove izdelave pomeni minimalno obremenitev za okolje, po mnogih uporabah pa jih je mogoče tudi reciklirati, kar okolje še dodatno razbremenjuje.

ECOCARE CUPS so opremljeni s privlačno embalažo, ki poudarja unikatnost izdelka in mu daje jasen ekološki kontekst, hkrati pa je moč embalažo uporabiti kot držalo za pisala. Reciklirana namembnost še nikoli ni bila tako simpatična, hkrati
 


OUTDOOR kompleti iz sladkornega trsa + DARILO: Bombažna nakupovalna vrečka s simpatičnim napisom  

 
 

Eko pastelni kompleti Lemonade time, Garden party in Picnic Moments narejeni iz sladkornega trsa so trajnostni odgovor na onesnaževanje našega planeta s plastiko za enkratno uporabo. Seti so namenjeni mnogim različnim priložnostim, od trenutkov osvežitve, piknikov v naravi, do najboljših vrtnih zabav! S kompleti iz sladkornega trsa za večkratno uporabo, boste zmanjšali onesnaženost našega planeta s plastiko in vaš ogljični odtis. Vašim najbližjim pa boste lahko ponudili hrano in pijačo iz človeku in okolju prijaznih ekoloških izdelkov, ki ne vsebujejo BPA in melamina, poleg tega pa so lahki, nelomljivi in varni za pranje v pomivalnem stroju.

S kompletom Garden Party, ki vključuje Viva odprto skledo, 4 Viva krožnike in 4 Viva kozarčke bo vsaka miza zasijala v vsej lepoti. Pastelne barve izdelkov s posebnim čarom razvedrijo vsako omizje! Popoldanske osvežilne pijače s prijatelji bodo s kompletom Lemonade time, ki vsebuje Viva vrč, 4 kozarčke in ožemalnik dobile pridih sproščenih doživetij nekje daleč od hitrega tempa vsakdana.

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites