Savinjsko-zasavska gazela 2016 v rokah Skaze | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Savinjsko-zasavska gazela 2016 v rokah Skaze

07.10.2016

V četrtek, 6. oktobra, je v Šolskem centru Celje potekal izbor za regijsko gazelo savinjsko-zasavske regije. V družbi odlične konkurence, ki so jo sestavljala podjetja Petre, Mega M in Plastika Skaza, je naslov že drugo leto zapored osvojila Plastika Skaza.

Ob prejemu nagrade je Laura Rednak izvršna direktorica Skaze povedala, da so v našem podjetju bistveni ljudje. Zahvalila se je vsem zaposlenim, ki jih "vidimo tudi kot most med podjetjem in kupci. Zavedamo se, da je kupec kralj in da ga lahko obdržimo le, če ga bomo upoštevali in ga spremenili v našega poslovnega partnerja."

Laura Rednak in sodelavci: Mateja Plesec, Vesna Bobar, Danijel Kuzmanović, Davorin Mesarič, Barbara Kitek, Teja Povhe Slamar, Laura Rednak, Polona Tratnik in Klara Slemenik

Skaza vabi k sebi vse, ki so ambiciozni

Razglasitev regijskih gazel je bila v Šolskem centru Celje, saj so si organizatorji letos želeli povezati uspešna slovenska podjetja z mladimi. Matija Laznik, dijak 4. letnika mehatronike, se je z direktorji podjetij pogovarjal tudi o zaposlovanju mladih. Rednakova je ob tem povedala: "V Skazo vabimo vse, ki so ambiciozni, saj bomo le s ciljno usmerjenimi zaposlenimi lahko dosegli zastavljene cilje."

"Vsak lahko na svoji poti doseže veliko, če si le zastavi cilj in mu sledi. Tisti, ki se trudijo in delajo, bodo prišli do svojega cilja. Tudi sama sem dokaz za to," je mlade spodbudila Rednakova, ki rada poudari, da je v Skazi dosegla zelo veliko, kljub temu, da nima sorodstvenih vezi z družino Skaza.

Po letu 2014 Skaza ponovno v lovu za zlato gazelo

Plastika Skaza je leta 2014 že osvojila zlato gazelo, že drugo leto zapored pa se v lov za novi zlati kipec podaja kot dobitnica regijske gazele. Skaza je tako peta finalistka za zlato gazelo 2016. Naša konkurenca so odlična podjetja RLS merilna tehnika, NiceLabel – Euro Plus, ORO MET in REM. Zadnjo regijsko gazelo bodo 13. oktobra izbrali med finalisti v dravsko-pomurski regiji v šolskem centru Ptuj. Zlata gazela pa bo znana 19. oktobra.

Arhiv novic

Favourites