Skaza ena od Učečih se organizacij | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skaza ena od Učečih se organizacij

08.06.2017

V Skazi prisegamo na znanje. Znanje nam med drugim omogoča, da ideje izbrusimo do ravni, ki preseneti pričakovanje ljudi. Zato zelo spodbujamo zaposlene pri izobraževanju. Skaza je letos prejela bronasto priznanje Učeča se organizacija. Naš sodelavec Andrej Kozan, je prejel priznanje Referena, njegova mentorica Polonca Tratnik pa priznanje Mentor.

Andrej Kozan je o prejetem priznanju povedal: "Vesel sem, da sem dobil priložnost delati v Skazi. Imam odlično mentorico in sodelavce, ki mi pomagajo pri mojem delu in me usmerjajo. To priznanje je potrdilo, da imamo v Skazi odličen mentorski program."

Podelitve priznanj, ki se je konec maja odvijalo v Ljubljani, so se udeležili posamezniki in skupine iz sedmih različnih držav. 

Vsem, ki so uspešno prestali postopek certificiranja, so bili podeljeni certifikati in plakete za Učečo se organizacijo Learning Brand. Koncept Učeče se organizacije podpira vse več uspešnih podjetij. Certifikate sta podelila Tine Svoljšak, predsednik Učečih se organizacij in Justine Cassar Gaspar, direktorica Life Learning Academia, Malta.

Imenovali so nove Ambasadorje znanj iz desetih držav: Slovenije, Srbije, Francije, ZDA, Avstrije, Bosne in Hercegovine, Velike Britanije, Albanije, Nemčije, Cipra. Ambasadorji znanj so posamezniki, katerih častna naloga je, da vsako leto med najboljšimi nagradijo izbrane in jim podelijo priznanje, ki se imenuje Referenca.
 

Arhiv novic

Favourites