Skaza med 19 AMBASADORJI nacionalne kampanje »I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.!« | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skaza med 19 AMBASADORJI nacionalne kampanje »I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.!«

27.04.2020

Javna agencija SPIRIT Slovenija želi s komunikacijsko kampanjo »I FEEL SLOVENIA. GREEN. CREATIVE. SMART.!« pripomoči k dvigu prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razvite, kreativno naravnane in zelene države, gradnji pozitivne podobe destinacije (zanimivih) investicijskih priložnosti in (perspektivnega) gospodarskega sodelovanja, promociji stabilnega in naprednega poslovnega okolja ter promociji prebojnih rešitev slovenskega gospodarstva. Rešitve, ki podpirajo zgodbo zelenega, ustvarjalnega in pametnega slovenskega poslovnega okolja. Rešitev, kot jih razvija naše podjetje.
 
                           


          

Naš izdelek Bokashi Organko 2  je bil prepoznan kot prebojna in edinstvena gospodarska rešitev, ki izkazujejo ključne konkurenčne prednosti slovenskega gospodarstva: zeleno, ustvarjalno, pametno.


Javna agencija SPIRIT Slovenija je v okviru nacionalne kampanje za promocijo slovenskega gospodarstva izbrala 19 novih ambasadorjev, ki bodo s trajnostnimi in inovativnimi rešitvami pripomogli k večji prepoznavnosti Slovenije kot tehnološko razvite in zelene države. Izbrana podjetja in organizacije bodo aktivno vključeni v številne promocijske aktivnosti slovenskega investicijskega in poslovnega okolja. Novi ambasadorji so Akrapovič, Alpina, AquafilSLO, Ekoart hiše, Elan, Equa, Hooray Studios, Ljubljanske mlekarne, Lotrič meroslovje, Luka Koper, Lumar IG, Mywater, Nordijski center Planica, Panorganix, Paradajz, Pipistrel, Plastika Skaza, Swarco Lea in SETCCE. Bili so izbrani na podlagi januarja letos objavljenega javnega poziva. Direktorica Spirita Ajda Cuderman je ob imenovanju novih ambasadorjev izpostavila, da bo agencija prek sporočil in aktivnosti širše digitalne marketinške kampanje umestila slovensko gospodarstvo na strateških izvoznih in investicijskih trgih kot zaupanja vredno in zanesljivo poslovno okolje. "Sporočila bomo podkrepili s predstavitvami predstavnikov zelenega, ustvarjalnega in pametnega gospodarstva ter njihovih prebojnih rešitev. Obetamo si, da bo skupna promocija pripomogla k širšemu dosegu in še večjemu zaupanju v slovensko gospodarstvo," so direktorico povzeli v agenciji.
 

Arhiv novic

Favourites