Skaza na EU Gateway v Južni Koreji | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skaza na EU Gateway v Južni Koreji

21.07.2020

V letu 2014 je bila Južna Koreja sedmi največji trgovski partner za kar osem držav Evropske Unije. Razlog tiči med drugim v trgovskem sporazumu, ki je stopil v veljavo leta 2011 in poglobil politične ter ekonomske odnose med državami EU in Južno Korejo.
 
V podjetju Skaza se zavedamo, da je trgovanje in poslovanje z azijskim trgom izredno pomembno za rast in razvoj podjetja. Pojavnost moramo razširiti tudi na omenjen trg in se povezati z lokalnimi organizacijami ter podjetji z namenom mreženja in sklepanja novih poslov. Odločili smo se, da se udeležimo sejma na daljavo EU Gateway, ki je nastal s pomočjo izvozne iniciative Evropske Unije.
 
EU Gateway se osredotoča na specifično industrijo z izredno močnim potencialom za evropska podjetja in ponuja širok nabor poslovnih uslug, ki evropskim podjetjem olajšajo prisotnost na sejmu ter celotno organizacijo.
 
Strateški prodajniki bodo štiri dni na daljavo iz domače pisarne predstavljali barve, vrednote in uspehe podjetja Skaza ter sestankovali na vnaprej dogovorjenih srečanjih. Nova srečanja bodo izkoristili za spoznavanje podjetij, ki predstavljajo vedno bolj pomemben segment tudi za države Evropske Unije, ter za sklepanje novih poslov.

Arhiv novic

Favourites