Skaza na sejmu Ambiente | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skaza na sejmu Ambiente

14.02.2018

Že peto zapored sodelujemo na sejmu Ambiente v Frankfurtu, ki bo od 9. do 13. februarja. Sejem je prvi pokazatelj uspešnosti poslovnega leta za vrsto industrij široke potrošnje, zato zanj velja posebna pozornost in dolgotrajne priprave. Naši novi dve prodajni zvezdi, Bokashi Organico Style in nadgrajeni modularni set Pick & Go, inovativna rešitev za piknike, kampiranje in življenje v naravi. Najdete nas v hali 1.1., na razstavnem prostoru D79.

Naše ideje in partnerske povezave so danes prepoznane že na 56 trgih svega, vendar so naše ambicije mnogo večje. V naslednjih petih letih želimo uresničiti cilj, da je vsaj en naš izdelek v gospodinjstvih polovice držav na svetu.
Tudi zato vlagamo pomembna sredstva za izobraževanje doma in v tujini, pa tudi za ključne svetovne branžne predstavitve.  Ena takšnih je frankfurtski sejem Ambiente, ki se ga letos udeležujemo že petič.

Ambiente vsako leto postavlja trende v različnih industrijah za blago široke potrošnje, zlasti za področje prehrane, doma in bivanja nasploh, doma in v naravi. Letošnjega se udeležuje skoraj 4.500 razstavljalcev iz 100 držav. Poleg poslovnega središča predstavlja tudi stičišče visoko strokovnih predavanj ter predstavitev oblikovalcev in drugih strokovnjakov različnih industrij. Ponuja celovit pregled inovativnosti za dom in bivanje ter prikazuje potenical in zmogljivosti tega sektorja. Najpomembnejše pa ostaja dejstvo, da gre za največjo poslovno in izvozno platformo izven azijskega področja, ki za marsikatera podjetja že določa smernice uspešnosti poslovnega leta.

Na letošnjem sejmu bomo premierno in zato s posebej skrbno načrtovanimi trženjskimi aktivnostmi opozorili na dve čisto novi zvezdi v našem prodajnem programu, to sta Bokashi Organico Style, ki predstavlja dizajnersko dovršeno in temeljito posodobljeno različico vsem dobro poznanega domačega kompostnika Bokashi in nadgrajeni, posodobljeni, inovatvni  in modularni set  za življenje na prostem Pick & Go. Z obema izdelkoma načrtujemo uresničiti nov korporativni slogan in obljubo uporabnikom »Presegati pričakovanja«.

Naš razstavni »atelje« je v hali 1.1., prostor D79. Ker se želimo vsakemu kupcu posebej posvetiti, vabimo vse, ki nas želijo obiskati, da svoj prihod najavijo na elektronskem naslovu: .

                                         

Za izvedbo operacije so bila odobrena sredstva v višini  6.747,46 € , v okviru »Sofinanciranja individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018«.  
Naložbo financirata republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (www.eu-skladi.si)

 

Arhiv novic

Favourites