Skaza Outdoor - Za več skupnih trenutkov | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skaza Outdoor - Za več skupnih trenutkov

16.04.2019

Trajnostni način življenja postaja prevladujoč trend v družbi. Ni nam vseeno, kaj se dogaja z našim planetom in kako sami živimo v odnosu do okolja in narave. Začeli smo živeti drugače, spoznavamo in iščemo rešitve. Ker smo sami del problema, želimo postati tudi del rešitve!
 
Obilje dviguje zahtevnost pri izdelkih
Hkrati z ekološko zavestjo smo postali vse bolj zahtevni pri zadovoljevanju svojih potreb. Trg nas je razvadil z obiljem vsega. Izdelek mora danes zadovoljiti vedno več naših potreb: mora biti estetski in hkrati praktičen, prijazen tako do okolja, kot do našega zdravja, izstopajoč, da pritegne našo pozornost, in mora biti kakovosten. Cenene rešitve, ki jih kmalu zavržemo, niso prijazne ne do okolja ne do našega zdravja.
 
Prosti čas v naravi in aktiven življenjski slog
Danes večino časa preživimo ob delu in obveznostih, zato so prosti trenutki postali »svetišče« našega življenja. Želimo, da se v njih izpolnimo, sprostimo, nasmejimo, poskrbimo za svoje zdravje, smo kreativni in inovativni, doživimo nekaj novega in predvsem, da se družimo s svojimi najdražjimi. Aktivno preživljanje prostega časa v naravi je postalo nepogrešljivi del življenja v vsaki družini. Ob vikendih obiščemo in raziskujemo kotičke v naravi, počitnice nas vabijo na camping, glamping ali potovanja z avtodomom. Včasih pa je najbolj priročno mesto za druženje in aktivnosti kar naš vrt, zeleni kotiček našega doma.
 

Na sončni strani avantur
Po aktivnostih in doživetjih v naravi, se prav vsi veselimo trenutka, ko sedemo skupaj in delimo ugodje ob kulinaričnih slasteh. Običajno nam Outdoor aktivnosti dodobra izpraznijo zaloge energije in ni lepšega kot skupno kulinarično doživetje v izbrani zeleni kulisi. Čas za piknik! Kulinarične dobrote, bližina najdražjih in lep ambient predstavljajo eno najbolj izpopolnjujočih doživetij. Prava popolnost trenutka.
 


Outdoor kolekcija Skaza - popoln odgovor na potrebe trajnostno usmerjenega, aktivnega potrošnika
Ozaveščeni potrošniki nočemo več obremenjevati okolja. Ko združimo trajnostni trend življenja, aktivno preživljanje prostega časa, našo potrebo po druženju in intimno zahtevnost kot kupec pri izdelkih, dobimo popolni odgovor v OUTDOOR kolekciji podjetja Skaza. OUTDOOR kolekcija, v katero sodita linija Viva 2.0 ter piknik in kamping set Pick&Go, je popoln seštevek vsega, kar zadovolji potrebe aktivnega in trajnostno naravnanega uporabnika, ki preživlja svoj prosti čas najraje v naravi in v družbi.
 
Kolekcija predstavlja vrhunsko estetko doživetje – naj gre za oblike ali za barve. Je moderna, drzna, »trendy«, privabi naš pogled ter domišljijo. Narejena je iz materiala na bio osnovi, ki je sladkorni trs, hkrati pa imata pridelava teh surovin in njihova predelava kar najmanjši možen vpliv na okolje (ecoBiB). Izdelki Outdoor kolekcije so trpežni in imajo dolgo življenjsko dobo. Temu so tudi namenjeni. To niso proizvodi za enkratno uporabo, temveč namenjeni, da uporabniki z njimi »živimo«. Ko končno odslužijo svoj namen, pa jih vrnemo v proces recikliranja za nastanek novih trajnostnih izdelkov.
 
Vsak element Outdoor kolekcije je skrbno domišljen in zadovolji raznovrstnost naših praktičnih potreb. V Skazi smo pri razvoju te kolekcije upoštevali tako težo, optimalno obliko, vzdržljivost materialov, ki so odporni tudi na praske, prilagodljivost in preglednost njenih elementov, prožnost materiala, maksimalno uporabnost glede na različne potrebe in ne nazadnje tudi možnost pranja v pralnem stroju. Piknik in kamping set Pick&Go v tem segmentu predstavlja posebno inovacijo dovršenega izdelka, ki preseže vsa naša pričakovanja. Trpežni materiali ne omogočajo le dolgotrajne uporabe, temveč so tudi neškodljivi za zdravje človeka in okolju prijazni, kar je pri ozaveščenem uporabniku pomemben dejavnik pri izbiri.
 

Outdoor kolekcija nas pritegne tudi s svojo unikatno drugačnostjo. Naj gre za moderne oblike, za privlačne barvne kombinacije ali pa za dovršeno uporabnost. Vsekakor se bo vedno močno razlikovala od ostale tovrstne ponudbe tudi po svojem trajnostnem pečatu, saj so izdelki narejeni iz okolju in človeku prijaznega materiala.
 
Outdoor kolekcija podjetja Skaza podpira različne življenjske sloge preživljanja prostega časa. Namenjena je uporabi kjerkoli zunaj, na vrtu, na izletih, campingu, glampingu, na popotovanjih z avtodom. Skupaj v naravi, z naravo in za naravo!
 
Če imate radi življenje v naravi, če ljubite njeno nedotaknjenost in igrivost, naj vas spremlja naše sporočilo komunikacijske kampanje »Na sončni strani avantur«. In ko boste v družbi uživali kulinarične dobrote na najbližjem travniku pomislite, kako dragoceno je naše sporočilo »Za več skupnih trenutkov«. Z obema vstopamo v pisani svet vaše letošnje pomladi.

Vabimo vas, da nas spremljate in se aktivno vključite v komuniciranje. Privoščite si kulinarične mojstrovine s pomočjo naše knjižice slastnih receptov za doživetja na prostem. Soustvarjate lahko tudi slikovni zemljevid najboljših piknik lokacij in se tako postavite v vlogo oblikovalca mnenj. S fotografijo vaše najljubše piknik lokacije sodelujete lahko v nagradni igri za super trendi visečo mrežo. Fotografije bomo objavili na spletni strani kampanje, s tem bodo vaši profili socialnih omrežij še hitreje vidni. Sodelovanje lahko obogatimo še s tem, da vam dodelimo kodo za popuste na vaše ime. Z njo si lahko razširite krog sledilcev, ti pa bodo popuste lahko koristili v spletni trgovini Skaza.

Sploh pa boste ljubitelji življenja v naravi na naši spletni strani www.skaza.com/gettogether lahko dobili vse, kar je potrebno, da postanete prepoznavni in vplivni ambasadorji najlepših družabnih trenutkov in avantur na prostem.

Arhiv novic

Favourites