Skazastične gazele so se spremenile v Urbane gladiatorje | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skazastične gazele so se spremenile v Urbane gladiatorje

21.03.2016

V Plastiki Skaza imamo radi izzive. S poslovnimi izzivi se srečujemo vsakodnevno, včasih pa jih z veseljem zamenjamo s takšnimi, ki od nas zahtevajo drugačne sposobnosti. 26 naših pogumnih sodelavcev in sodelavk se je na čudovito pomladno nedeljo odpeljalo v Portorož in se iz Skazastičnih gazel prelevilo v Urbane gladiatorje.

Skazastične gazele so se razdelile v tri različne skupine in se spopadle z 12-kilometrsko progo. Začetek in cilj sta bila v centru Portoroža, na poti pa so se ljubitelji adrenalina odpravili do centra Pirana, na Tartinijev trg, do obzidja nad mestom, naprej do Rta Madone in nazaj v Portorož. Med tekmo so premagali tudi 180 višinskih metrov.

Na poti so se morali spopasti z različnimi ovirami. Med drugim so plezali preko stene, pod električnim pastirjem, se plazili po blatu, nosili različna bremena in jih vlekli. Dvakrat so morali celo skočiti v osvežujoče morje in preizkusiti svoje ravnotežje z veslanjem na SUP-ih.

Kot so zapisali organizatorji Urbanega gladiatorja se je ta preizkušnja letos prvič odpravila na slovensko Obalo, kjer so pripravili 3 različno dolge trase. Skazastične gazele so si izbrale srednje dolgo traso in jo v približno 3 urah tudi uspešno premagale.

Več fotografij najdete na Facebook strani Plastike Skaza.

Arhiv novic

Favourites