Skozi Skazina vrata znanja | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skozi Skazina vrata znanja

07.03.2017

V letu, ko praznujemo 40. obletnico delovanja, smo na široko odprli svoja vrata in v soboto, 4. marca, sprejeli skoraj 200 obiskovalcev. Dan odprtih vrat je za Skazo odlična priložnost za komunikacijo z lokalno skupnostjo in potencialnimi novimi kadri. Med drugim so si obiskovalci lahko ogledali večino od 12.000 m2 novih poslovnih in proizvodnih prostorov, ki jih je podjetje uredilo v zadnjem letu.

Goste so nagovorili Tanja Skaza, Boris Vizjak in Barbara Kitek
Gostje dneva odprtih vrat Skaze so bili navdušeni nad dogodkom, pri izvedbi katerega je sodelovalo priblino 40 zaposlenih. V formalni polurni predstavitvi so goste med drugim nagovorili direktorica Tanja Skaza, ki se je dotaknila ključnih razvojnih mejnikov družbe ter vrednot, na katerih oblikujejo poslovanje podjetja, tehnolog Boris Vizjak, ki je orisal procese dela v razvoju novega izdelka ter vodja kadrovske službe Barbara Kitek, ki je predstavila potrebe podjetja po kadrih in proces kadrovanja. 

Od skupno 15.400 m2 delovnih površin, je 12.000 m2 novih
Obiskovalci so imeli priložnost ogledati si tudi proizvodnjo, ki predstavlja srce tega uspešnega slovenskega podjetja. Od lani, ko smo v nakup in obnovo zemljišč ter stavb nekdanjega Vegrada vložili okoli 5 mio evrov, imamo v Skazi kar 12.000 m2 novih poslovnih in proizvodnih površin, od skupno 15.400 m2. Vodje Skazinih proizvodnih sistemov, kjer nastajajo plastični izdelki za različne kupce, so gostom razkazali proizvodni proces, ki ob budnem očesu zaposlenih poteka v več izmenah s pomočjo tehnološko dovršenih strojev in robotov. Največ časa so se zadržali v popolnoma novi proizvodni hali, ki je namenjena izdelkom iz pohištvene industrije.  

Kar 135 obiskovalcev se je na koncu odzvalo povabilu gostiteljev, da na steni ene od proizvodnih dvoran z odtisom svoje roke pustijo trajen pečat in spomin na ta poseben dan.

"Dragocena izkušnja z dodano vrednostjo za vse"
»Tovrstni dogodki so izjemno pomemben kanal in orodje komuniciranja Skaze z različnimi javnostmi«, je na koncu strnila misli Tanja Skaza. »Gre za osebno gradnjo odnosov, ki tesno povezujejo naše podjetje z lokalnim okoljem in tudi širše, dvigujejo njegovo prepoznavnost in ugled ter ga odpirajo mladim, perspektivnim kadrom. To je dragocena izkušnja, ki vsem prinaša dodano vrednost«.

Več fotografij boste našli na Skazini Facebook strani.

Skozi Skazina vrata znanja v številkah
 

Arhiv novic

Favourites