Slavnostna podelitev priznanj ob zaključku Skazinega šolskega leta 2016/17 | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Slavnostna podelitev priznanj ob zaključku Skazinega šolskega leta 2016/17

30.06.2017

Zadnji junijski dan smo v Skazi praznovali zaključek šolskega leta in 80 sodelavcem, ki so uspešno zaključili izobraževanja z različnih področij, podelili priznanja in diplome.​​​​​​​

Skazini sodelavci so se izobraževali v treh različnih programih
Na Ljudski univerzi v Velenju so pilili svoje znanje Excela, slovenskega jezika in kreativne komunikacije. Nekateri so se udeležili programa Most do znanja. Naslednja skupina zaposlenih je pridobivala nova znanja iz tujih jezikov. Tretja skupina pa se je udeležila Skazinega internega programa Skaza mentor, ki je bil namenjen izmenjavi znanj med sodelavci.

Tanja Skaza: Hvala, ker delate spremembe
Praznovanje je otvorila direktorica Tanja Skaza, ki je zaposlenim povedala, da je ponosna na njih in na to, da so se odločili za spremembe. "Le, če delamo spremembe na sebi, bomo lahko zrasli. Znanje je ena od največjih vrednot. Novo znanje pa je dobro tako za vas osebno, kot za naše podjetje. Zato bi se vam rada zahvalila, da delate spremembe in da ste še naprej pripravljeni vlagati v svoj razvoj," je nagovorila zbrane.

Znanje je največje bogastvo
Zbrane sta nagovorili tudi Brigita Kropušek Ranzinger, direktorica Ljudske univerze Velenje in profesorica nemškega jezika, Lilijana Rous Hlastan. Zahvalili sta se za pripravljenost, ki so jo Skazini zaposleni izkazali za nadaljnje učenje. Obe sta menili, da je znanje naše največje bogastvo in spodbudili vse, naj na svoji poti do še več znanja še naprej vztrajajo.

Skaza mentor z 10 odličnimi projekti
Posebno mesto na podelitvi je imelo 10 zaposlenih, ki so se vključili v program mentorstva - Skaza mentor oz. Deli znanje s sodelavko in/ali sodelavcem. Mentoriranci so si skupaj s svojimi mentorji zadali projekte, povezane z delom v Skazi. Kljub temu, da je zmagal samo projekt, ki ga je skupaj s svojo mentorico Andrejo Petric pripravila mentoriranka Špela Rotovnik, je podjetje odločeno, da bo tudi ostale projekte izpeljalo do konca. Mentoriranci in mentorji so namreč pripravili zelo uporabne projekte, ki bodo na posameznih področjih še izboljšali delovanje podjetja.

Arhiv novic

Favourites