Smo zavezniki planeta Zemlja | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Smo zavezniki planeta Zemlja

29.01.2019

Odgovorni prebivalci tega sveta so naši kupci. Želijo si živeti v svetu, v katerem se uporabljeni materiali ne odvržejo, ampak krožijo. Kot kroži življenje v naravi.

Sodobna, prodorna, inovativna podjetja moramo odgovarjati na globalne potrebe in trende. Ti so vse bolj povezani z ohranjanjem planeta, s trajnostnim razvojem, nizkim ogljičnim odtisom. Vse več osveščenih prebivalcev planeta postavlja te vrednote v ospredje in ustvarja povsem nov globalni vrednosti sistem, ki bo prevladal.
Etična in eko - trajnostna potrošnja ter način življanja nasploh so v hitrem vzponu in rešitve podjetja Skaza so že dolgo odgovor nanje. Kulturo trajnostnega razvoja smo začeli uvajati v času, ko tovrstni izzivi niso bili prednostna naloga podjetij, ko so najbolj napredni šele pričeli ločevati odpadke in je bila digitalizacija stvar daljne prihodnosti.

Danes je trajnostni razvoj v Skazi več kot korporativna družbena zavest in odgovornost. Je široko zasnovan, celovit pristop, kar prispeva tudi k poslovni uspešnosti podjetja. Vse bolj se integrira v vse vidike poslovanja, v vodenje podjetja, v oddelke za kakovost, za razvoj in inovacije, v oskrbovalno verigo, logistiko, v zaposlovanje, v marketing, trženje, odnose z javnostmi. Z vse bolj zahtevnimi in osveščenimi uporabniki, pa postaja močan argument prodaje. Socialni kapital, ki ga skozi trajnostni razvoj vgradimo v zelene znamke, se odraža v močni naklonjenosti in zvestobi blagovni znamki, s tem pa tudi v nakupnih odločitvah. Zato imajo zelene blagovne znamke bistveno večjo možnost uspeha na trgu – saj jih tako vrednotijo kupci.
 


Poti nazaj od trajnosti ni. In je tudi ne sme biti. Smo generacija, ki mora končno in odločno sprejeti zavezo ter odgovornost za trajnostno ohranjanje življenja na Zemlji. Zato je potrebno odpirati nove poti, ustvarjati rešitve in ideje, ki odgovarjajo na številne izzive te zaveze in trende, ki jih postavljamo industrije same, pa tudi potrošniki.

Bokashi Organko, Pick&Go, Viva, Contessa – to je le nekaj naših odgovorov in rešitev na izzive trajnostnega razvoja. Tisti, ki smo te poti tlakovali v času, ko so se nam drugi čudili, kam smo namenjeni, smo danes velik korak pred zasledovalci. V Skazi vedno gledamo dolgoročno, gledamo z vizijo, gledamo z rešitvami, ki so dodans vrednost tudi za naravo. Le tako lahko delujemo v dobro vseh, s katerimi v poslu in zasebno delimo ta čudoviti, zeleni planet.

Na letošnjem sejmu Ambiente se bo predstavilo 4376 razstavljalcev, ki prihajajo iz 168 držav. Ocenjujejo, da bo sejem obiskalo okoli 140 tisoč obiskovalcev z vsega sveta. Ta najpomembnejša svetovna razstava potrošniških dobrin ponuja široko paleto dogodkov, programov za novince, predstavitve trendov in podelitve nagrad.

V kolikor ste zainterisiranii za sestanek z našo ekipo Skaza vas vabimo k oddaji obrazca. Pošljemo pa vam tudi brezplačno vstopnico za sejem Ambiente. Obrazec lahko izpolnite tukaj.
 
REZERVIRAJTE SESTANEK
Mirela Kurt, direktorica prodaje

 

Arhiv novic

Favourites