Skazin Bokashi Organko 2 izbran med najboljše izdelke Solutions 2019 na sejmu Ambiente v Frankfurtu | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Skazin Bokashi Organko 2 izbran med najboljše izdelke Solutions 2019 na sejmu Ambiente v Frankfurtu

18.01.2019

Tudi tokrat največji in najpomembnejši svetovni sejem za dom Ambiente v Frankfurtu, ki bo od 8. do 12. februarja v Frankfurtu, izbira prav posebno kategorijo izdelkov, ki jih odlikuje inovativnost in kreativnost, ki uporabnikom rešuje vsakdanje izzive. Gre za »oskarje« tega največjega sejma na svetu, ki ponuja najboljše, kar je bilo v zadnjem času ustvarjenega za dom. Žirija, v kateri so bili Sebastian Bergne, eden najuglednejših svetovnih industrijskih oblikovalcev, dr. Claudia Wasser, odgovorna urednica nemške revije Trend & Style ter Kate Birch, urednica Tableware iz Velike Britanije, je Skazin Bokashi Organko 2 uvrstila v izbor 26 izjemnih izdelkov letošnjega sejma. Zapisali so, da je Bokashi Organko inovativni kompostnik, ki sodi naravnost v kuhinjo. Tudi tisti, ki nimajo svojega vrt, so tako lahko udeleženi pri kompostiranju svojih organskih odpadkov. Fermentacijska tekočina tega procesa je odlično gnojilo za rože, kompostnik pa je dizajniran tako, da preprečuje neprijetne vonjave, ki običajno spremljajo neprimerno ravnanje z biološkimi odpadki.
 


Izbranim izdelkom frankfurtski sejem namenja posebne predstavitve, ki vključujejo tudi video projekcije in predstavitve delovanja.
Tanja Skaza, direktorica družinskega podjetja Skaza, ki je z možem Igorjem v dobrem desetletju popolnoma preobrazila podjetje in ga spremenila v eno najbolj navdihujočih podjetij v EU, je uvrstitev med zvezde sejma Ambiente komentirala: »V našem podjetju ustvarjamo rešitve in izdelke, v katere verjamemo in za katere živimo. Naša trajnostna naravnanost je del vsakega izdelka naše blagovne znamke. V Skazi smo plastiko že pred leti zamenjali za materiale, ki temeljijo na naravnih surovinah, naši izdelki pa sodijo v krožno gospodarjenje brez odpadkov, v krožni cikel reciklatov, recikliranja in spreminjanja navad naših kupcev in poslovnih partnerjev. Ustvarjamo trajnostne rešitve, eko in estetske izdelke, ki dvigujejo kakovost življenja in ohranjajo lepši planet, zato sem vesela, da so naše poslanstvo prepoznali in nagradili tudi na sejmu Ambiente, ki se ga letos udeležujemo šestič«.

 

 
Bokashi Organko 2 je bil uradno predstavljen septembra 2018 v Velenju in je zaradi svoje enostavne, a učinkovite rabe ter izvrstnega  dizajna takoj požel izjemno zanimanje široke mednarodne javnosti. Predstavitve so se udeležili kupci in mediji iz Finske, Litve, Avstrije, Hrvaške, pogovori so že takrat potekali s Skandinavskimi državami, Švico, Francijo in številnimi drugimi državami, kjer je okoljska zavest prebivalcev na visoki ravni.

Na letošnjem sejmu Ambiente se bo predstavilo 4376 razstavljalcev, ki prihajajo iz 168 držav. Ocenjujejo, da bo sejem obiskalo okoli 140 tisoč obiskovalcev z vsega sveta. Ta najpomembnejša svetovna razstava potrošniških dobrin ponuja široko paleto dogodkov, programov za novince, predstavitve trendov in podelitve nagrad.

V kolikor ste zainterisiranii za sestanek z našo ekipo Skaza vas vabimo k oddaji obrazca. Pošljemo pa vam tudi brezplačno vstopnico za sejem Ambiente. Obrazec lahko izpolnite tukaj.

Vse, kar delamo za naravo ter iz narave, boste našli na spletni strani in v spletni trgovini www.skaza.si

Arhiv novic

Favourites