Spletna trgovina Skaza najboljša | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Spletna trgovina Skaza najboljša

15.09.2018

V petek zvečer, 14.9.2018 je v Ljubljani, Kinu Bežigrad potekal zaključek festivala slovenskega digitalnega komuniciranja, kjer so bile podeljene prestižne WEBSI nagrade. WEBSI spletni prvaki so tako izpostavili, predstavili in nagradili digitalne presežke Slovenije. Dosje slovenskega digitalnega komuniciranja WEBSI Spletni prvaki predstavi vidnejše digitalne rešitve v Sloveniji ter podjetja in posameznike, ki so na tem področju razpoznavni.Preberete si ga lahko tukaj. 

Spletna trgovina Skaza je bila uvrščena na prvo mesto v kategoriji spletne trgovine in tako prejela naslov najboljše spletne trgovine v Sloveniji leta 2018.

Vsak prijavljen projekt je bil ocenjen tristopenjsko in sicer na podlagi ocene dveh skupin žirij ter glasu javnosti. Skupna ocena je sestavljene iz naslednjih postavk
Strokovna žirija: 40%
Poslovna žirija 40%
Glas ljudstva: 20%

Strokovno in poslovno žirijo sestavljajo priznani slovenski poznavalci in strokovnjaki digitalnega komunikacijskega prostora ter marketinški komunikacijski strokovnjaki, ki ustvarjajo digitalno podobo Slovenije. Člani žirije poznajo svetovne trende in novosti ter jih tudi sooblikujejo.

Njihove komentarje si lahko preberete v WEBSI dosjeju.

Spletno trgovino Skaza smo v prenovljeni podobi predstavili Sloveniji in svetu konec februarja 2018. Zagotavljamo odlično uporabniško izkušnjo in »mobile friendly« design ter sodobne marketinške pristope. Predstavitev izdelkov v naši spletni trgovini vključujejo videi in drugi interaktivni gradniki. Vso komunikacijo s strankami aktivno povezujemo z drugimi družbenimi omrežji in tako v digitalnem svetu nastopamo v celostni podobi. Ekipa Skaza se  je prijavila z izhodiščem projekta- združiti spletno sran v celoti. Cilj je uporabnika ozavestiti, da so izdelki Home in Outdoor plod odlično pozicioniranega mednarodnega proizvodnega podjetja Skaza, prav tako pa vzbuditi zavedanje strank B2B, da v podjetju skrbimo za R&D ter nenehen napredek in inovacije na trgu končnih porabnikov v Sloveniji ter širše.

Cilj podjetja in digitalne prisotnosti je širiti lastno spletno prodajo tudi s pomočjo distributerjev in drugih posrednikov na tuje trge.

Na prejeto nagrado smo izjemno ponosni in je dokaz vsem v podjetju Skaza, ki so soustvarjali pri postavitvi spletne trgovine, da smo na pravi poti in stremimo za najnovejšimi trendi v hitro se spreminjajočem digitalnem svetu. 

     
 

Arhiv novic

Favourites