Tek Otrok otroku prestavljen na 20. september   | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Tek Otrok otroku prestavljen na 20. september  

06.09.2019

Zaradi poslabšanja vremenske napovedi je dogodek, Skazin dobrodelni tek otrok otroku, prestavljen na petek, 20. septembra. Takrat bo vse obiskovalce, med 16. in 19. uro, na velenjskem mestnem stadionu, pričakala pestra mešanica dobrodelnega in zabavnega programa z različnimi animacijami, igrami ter nagradami za mlade tekače.
 
Za jutri napovedan četrti dobrodelni tek Otrok otroku je prestavljen na 20. september, s pričetkom ob 16. uri. Na tradicionalnem dogodku, ki v ospredje postavlja dobrodelnost, srčnost in medsebojno sodelovanje, mladi tekači s tekom na 400, 750 ali 2.000 metrov pomagajo svojim vrstnikom v stiski. Dobrodelnemu teku se lahko pridružijo otroci do vključno 14. leta starosti, starši najmlajših pa lahko tečejo z otroškimi vozički. Prispevek na prijavljenega tekača znaša 5 evrov, vsa zbrana sredstva pa bodo letos namenjena otrokom z avtizmom iz Centra za pomoč otrokom in staršem Žalec.
 
V Skazi smo prepričani, da zmagamo, ko si pomagamo, zato na dogodek vabimo družine iz vse Slovenije. Za otroke in njihove starše bomo pripravili nepozabno dogajanje, ki ga bodo poleg teka popestrile številne animacije in igre.
 
Prijave se še vedno zbirajo na spletni strani Otrokotroku.si ali na lokaciji dogodka. Več informacij pa je na voljo na navedeni strani ter uradnem Facebook dogodku 4. dobrodelni Skazin tek Otrok otroku

Arhiv novic

Favourites