Utrinki s sejma Ambiente | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Utrinki s sejma Ambiente

16.02.2017

Skazina ekipa je tokrat na vodilnem svetovnem sejmu trendov Ambiente, ki je potekal od 10. 2. do 14. 2. 2017 v Frankfurtu, predstavila novo paleto izdelkov pod imenom Skaza style your life. S svežo podobo in dizajnerskim pridihom so se Viva, Solo in Contessa linije preselile iz kuhinje v naravo. Kupcem smo želeli sporočiti, da se usmerjamo v outdoor segment, ki je namenjen vsem ljubiteljem narave in tistim , ki radi izkoriščajo svoj prosti čas na pikniku, kampiranju in veliko potujejo z avtodomom.

Največ pozornosti in zanimanja je med kupci požel naš domiselno sestavljiv set Pick&Go, ki je zaradi svoje funkcionalnosti in barvne igrivosti vzbudil zanimanje celo pri Japoncih, Avstralcih in Kanadčanih.

S Pick&Go novostjo smo svetovnemu trgu ponudili tudi popolnoma novo kategorijo prostočasnih izdelkov, ki smo jo poimenovali ecoBiB outdoor in s katero označujemo okolju prijazne izdelke iz napredne plastike na bio osnovi.

Tradicija, poreklo, dizajn, barvitost in kvaliteta so  naše prednosti, ki jih nameravamo skupaj z našimi partnerji sporočati končnim potrošnikom in graditi ter utrjevati zgodbo blagovne znamke Skaza Style your life širom sveta.

Tokrat smo dokazali, da lahko izstopamo in se postavimo ob rob tudi največjim konkurentom v Evropi.

Arhiv novic

Favourites