Uvrstitev med nacionalne šampione EBA | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Uvrstitev med nacionalne šampione EBA

04.09.2015

Komisija tekmovanja za evropske poslovne nagrade European Business Awards, sestavljena iz evropskih poslovnežev, političnih vodij ter predstavnikov akademske in poslovne sfere, je izbrala 15 slovenskih podjetij, nacionalnih šampionov, ki so se uvrstila v drugi krog tekmovanja.

Komisija vsako leto izbere najbolj dinamična in uspešna evropska podjetja na podlagi več kriterijev, kot so poslovni uspeh, inovacije in poslovna etika. Med njimi so Agito, ALTA Skladi, BIA Separations, Coca-Cola HBC Slovenija, Datalab, Fibernet, GEN-I, Gostol TST, Lotrič Meroslovje, Plastika Skaza, Postojnska jama, Preskok, Replika, SKB banka in Steklarna Hrastnik.

Evropska poslovna nagrada nagrajuje poslovno prodornost in etiko v evropski poslovni skupnosti ter nagrajuje najbolj izstopajoče primere uspešnih podjetij ali podjetnikov iz držav Evropske unije. Za nagrado v kateri od 10 razpisanih kategorij se lahko potegujejo vsa podjetja, ne glede na velikost in panogo. Podelitev nagrad zmagovalcem na evropski ravni bo potekala v maju 2016.

Arhiv novic

Favourites