V Skazi vzgajamo mlad vodstveni kader | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

V Skazi vzgajamo mlad vodstveni kader

20.04.2017

Kot člani gospodarskega združenja AmCham Slovenia smo se v Skazi odločili, da dvema zaposlenima omogočimo šolanje skupaj z že 8. generacijo AmChamovih mladih profesionalcev, AmCham Young ProfessionalsTM.

K sodelovanju smo povabili vse zaposlene, stare med 25 in 35 let, ki se želijo spopasti s tem izzivom in bi v prihodnosti radi postali tudi dobri voditelji. Za šolanje se je prijavilo 11 zaposlenih. Da bi lahko izbrali prava kandidata, so dobili priložnost 3-minutnega piča pred komisijo, ki so sestavljali Tanja Skaza, Laura Rednak in Barbara Kitek.

V AmCham šolo odhajata Andreja Križanec in Borut Bračun
Komisija se je odločila, da bo enoletno šolanje s področja profesionalnega in osebnostnega razvoja podjetje Skaza omogočilo Andreji Križanec in Borutu Bračunu. Skupaj z ostalimi udeleženci programa bosta pridobila pomembna znanja s področja vodenja in se pridružila vrhunski mreži poslovnih voditeljev naslednje generacije.

Kaj je AmCham?
AmCham Slovenia je mednarodno združenje, v katerega je včlanjenih približno 300 podjetij iz Slovenije in tujine, ki si prizadeva ustvariti boljše poslovno okolje v Sloveniji.

Arhiv novic

Favourites