V tesni povezavi s strankami skrbimo za naš planet | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

V tesni povezavi s strankami skrbimo za naš planet

04.12.2019

Vsak izdelek Skaza je narejen s skrbnim upoštevanjem našega vpliva na ohranjanje planeta. Verjamemo, da najboljše živimo, če imamo v mislih našo skupno prihodnost. Globoko zasidrano zavedanje in odgovornost nas spodbujata, da ne sprejemamo kompromisov pri uporabi novih bio materialov ali razvoju izdelkov, ki podpirajo zeleno življenje. Smo zavezniki narave, tako kot naši kupci.
 
Prizadevamo si za krožno ekonomijo. Prizadevamo si obnoviti vse, česar ne uporabljamo. Stare izdelke uporabljamo kot nov vir surovin, kot nov material ali za novo proizvodnjo ali življenjski cikel. Pripravljeni so postati nekaj povsem novega, inovativnega in presenetljivega v prihodnosti. Ne rešujemo samo življenjskega cikla izdelkov, ampak resnično razmišljamo o vseh vidikih razvoja izdelka. Tudi večina našega dizajna embalaže je iz recikliranih materialov ali iz materialov za ponovno uporabo. Svoje stranke in partnerje razumemo, zato jim želimo zagotoviti najboljšo izkušnjo naše trajnostne zaveze.
 
Nabor izdelkov Skaza je narejen za trajnostno življenje doma. Imeti možnost pridelave ekološke hrane in zmanjšati organske odpadke z našim kompostnikom Bokashi Organko, zmanjšati plastiko za enkratno uporabo in jesti iz okolju in zdravju prijazne Outdoor kolekcije iz sladkornega trsa, zamenjati plastične skodelice za enkratno uporabo z EcoCareCups in predvsem začutiti in živeti zdravo ter izpolnjeno življenje. S to vizijo trajnostnega razvoja želimo našim partnerjem in strankam najboljše.
 
Kupci iščejo jasno izbiro na trgu, želijo izbirati med znamkami, ki jim nekaj pomenijo, znamkami, ki poskušajo svet narediti bolj zelen. Izpolnjujemo zelene prakse. V tesni povezavi s strankami in partnerji skrbimo za planet in ohranjamo naravne vire, ki nam zagotavljajo delo in življenje. Prihodnost nas na tem planetu čaka le, če bomo danes poskrbeli zanjo.

Z inovativnimi rešitvami, zelenimi tehnologijami in dobrimi praksami oblikujemo zdravo in varno okolje, ki zagotavlja najboljšo kakovost življenja in dobro počutje za vse nas. Trajnostne produkte Skaza vam želimo predstaviti kar najbolj doživeto, zato vas vabimo na naš razstavni prostor sejma Maison&Objet v Parizu, med 17. - 21. januarjem 2020.

Prijavite se na sestanek tukaj in spoznajte Stašo in ekipo Skaza. 

Staša Mlekuž, Področna vodja prodaje

Arhiv novic

Favourites