Vodenje marketinga je prevzela Jasna Potisek | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Vodenje marketinga je prevzela Jasna Potisek

20.07.2018

V mesecu juniju se je oddelku marketinga v Skazi pridružila Jasna Potisek, ki je prevzela vodenje tega oddelka.
Interdisciplinarne izkušnje, ki  jih je na svoji profesionalni poti pridobivala v oddelkih marketinga, produktnega in brand managementa, projektnega vodenja, customer care-a in prodaje, vidi kot ključni faktor uspešnega povezovanja, snovanja relevantnih rešitev za trg in ciljno naravnanih komunikacij. Trenutno dokončuje tudi doktorski študij Strateškega komuniciranja na Fakulteti za medije.
Njen primarni cilj bo nadgradnja celovite strategije marketinških komunikacij v vseh funkcijah podjetja tako za strateške dejavnosti kot tudi za program lastnih blagovnih znamk, predvsem pa osredotočenost na marketinško podprto strateško prodajo ter razvoj novih trgov.
Strateško in analitično razmišljanje želi obogatiti in nadgraditi z inovativnim duhom, mišljenjem na drugačen način, z novimi idejami, ki jih bo z ekipo marketinga udejanjila v praksi.

Na vprašanje, kaj je njena strast in vizija je Jasna odgovorila: 
"Moja strast in vizija je biti drugačen, prodoren in inovativen, zato želim pripomoči k osvežitvi marketinške ekipe pri skupnemu odkrivanju prebojnih načinov komunikacije, povezovanja s kupci in pri prepoznavnosti podjetja v Sloveniji in tujini. Glavno vodilo oddelka bo tako preseganje pričakovanj na vsakem koraku in za vsakega kupca!"
 

Arhiv novic

Favourites