Zaposlili bomo več kot 20 novih sodelavcev | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Zaposlili bomo več kot 20 novih sodelavcev

21.06.2013

Plastika Skaza ponuja svojim zaposlenim stabilno delovno okolje. Spoštujemo ljudi, ki so predani svojemu delu in ponosni, da prispevajo delček sebe h kakovostnim izdelkom. To nam dobro uspeva, saj smo znani kot eden najboljših zaposlovalcev v Sloveniji. Naše delo je ključ do zaupanja poslovnih partnerjev, ki nam ga z novimi projekti vedno znova izkazujejo. S tem pa nam omogočajo, da v svojo sredino sprejmemo nove ljudi. 

Novi projekti nam omogočajo zaposlitev preko 20 ljudi, s čimer bomo za več kot 10 % povečali število vseh zaposlenih v podjetju. Če se tudi vi želite dokazati, da zmorete biti nad povprečjem, da lahko naredite bolje, da ste sposobni, potem ste pravi za nas. Ni nam pomembna vaša izobrazba, ni pomembno ali ste študent, mlada mamica, samohranilec ... pomembno nam je, da želite delati in da želite biti uspešni. In potrudili se bomo, da bomo našli primerno delovno mesto za vas. 

Svojo predstavitev s podrobnih opisom preteklih delovnih izkušenj pošljite po elektronski pošti na naslov: ali po navadni pošti na: Plastika Skaza d.o.o., Selo 20 a, 3320 Velenje, s pripisom »Kadrovski potencial«

Arhiv novic

Favourites