Zmagovalka blogarskega natečaja je... | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Zmagovalka blogarskega natečaja je...

26.07.2018

V četrtek, 25.7. je v naših poslovnih prostorih, v Ljubljani na Verovškovi 55, potekala podelitev nagrade zmagovalki prvega Skaza blogarskega natečaja. Zgodbe naših blogarjev ste od 15.6. lahko zasledili na družbenih omrežjih in blog zapisih naših izbrancev. Verjamemo, da ste tudi vi našli vsaj eno prepričljivo in navdihajočo piknik zgodbo, ki vas je z uporabnostjo naših izdelkov navdušila. Nas je še posebej navdušila prav ena izmed njih. Zmagovalca natečaja je, kot smo že zapisali v novici v začetku meseca, izbrala skrbno izbrana žirija podjetja Skaza, ki jo sestavljajo komunikatorji, digitalni strokovnjaki in strokovnjaki za upravljanje z blagovnimi znamkami. Nagrado je prejela mlada ustvarjalka Tamara, ki vodi in ustvarja blog skupaj s prijateljico Tamaro pod, morda vam bolje poznanim imenom, Ourwayeveryday.

                                                                     

Komisijo Skaze so prepričale z zelo simpatičnim podajanjem navodil za piknik ter praktičnim prikazom uporabe izdelka. Prav tako so ustvarile kvaliteten video tako na Facebook profilu kot tudi IG storyu. Ali vas zanima kakšna je ta zgodba? Preverite zgodbo tukaj.

Zmagovalko smo nagradili z izdelki lastne blagovne znamke Skaza, linije Outdoor v vrednosti 300€ in dvodnevnim bivanjem v hišici na drevesu oz. glamuroznem šotoru v Garden Village Bled. Med izdelki Skaza je zmagovalka prejela sklede vseh dimenzij linije Contessa in Viva 2.0., posodo s tesnilnim pokrovom Viva 2.0, krožnike različnih barvnih kombinacij Viva 2.0, nabor kozarčkov vseh linij Contessa transparent, Viva 2.0 ter kuhinjske pripomočke Solo.  Z izdelki Viva 2.0 bo lahko tako blogarka ustvarila svoj unikaten Pick&Go različnih barvnih kombinacij, kateri dopušča sestavljanje in razstavljanje različnih barv krožnikov in kozarčkov in tesnilnih posod po vaši izbiri.

                                                        

                                           

Vsem blogarjem in soustvarjalcem naše zgodbe se zahvaljujemo za trud in čas, ki ste ga vložili v to. Odzivi vseh vas so zelo pozitivni in potrjujejo, da gremo z našo zgodbo in ustvarjanjem lastne blagovne znamke Skaza v pravo smer. Kmalu bomo zgodbo zapeljali mednarodno. Spremljajte nas na naših družbenih omrežjih in se morda pridružite zgodbi Skaza tudi sami.

V kolikor prepoznate vrednote in zgodbo lastne blagovne znamke Skaza pri svojem kreativnem ustvarjanju vas toplo vabimo, da postanete del mednarodne blogarske ekipe in se nam pridružite na mednarodni konferenci, ki jo organiziramo v mesecu septembru.

Pišite nam kar v naš inbox facebook profila:SkazaCuisine, kjer vam bomo na prijavo odgovorili zelo hitro in odzivno. Izbranih bo prvih 5 blogarjev, ki nas bodo s svojim izvirnim sporočilom najbolj prepričali.
 

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites