Znamka postavlja trende | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Novice

Znamka postavlja trende

15.05.2018

Znamke imajo svoje zgodbe
Zgodba katere koli znamke se nikoli ne zaključi z narejenim izdelkom, ki je uspešno in pravočasno poslan na trg, med kupce in tudi primerno medijsko podprt. Zgodba znamke se na trgu šele začne. Je nadaljevanka, ki traja, dokler jo želimo ohraniti aktivno, živo, dinamično, želeno, všečno, uporabno - za ljudi. Tudi zgodba inovativnega, sestavljivega in prenosljivega piknik seta Pick&Go, narejenega iz Eco BIB materiala, v svoji celovitosti zaživi šele takrat, ko svojemu uporabniku ponudi nepozabno doživetje.

Kaj bomo pa jedli?
Življenje v naravi je samo po sebi čudovito razkošje. Prostor brez zidov, za strop nebo, kar omogoča idejam in kreativnosti prosto pot. Okolje, ki navdihuje za igro, odkrivanje novega, za zabavo, druženje in klepet.
Poseben šarm piknikom daje hrana. Četudi mora biti zaradi drugačnega okolja pripravljena mnogo bolj enostavno in priročno, ni nikakršnega razloga, da bi bila njena kakovost, raznovrstnost in slastnost okrnjena. Prav nasprotno, hrana na pikniku je lahko razkošna v svojih barvah, izvirnosti, okusih in raznolikosti. Tako rekoč kraljevska!
Sedem načinov piknik doživetja
Mi razumemo naravo in njen utrip. Razumemo človeka in njegova nenehna iskanja. Razumemo našo čutno medsebojno prepletenost, zato smo specialisti za življenje v naravi, na terasi, na vrtu, na morju ali v hribih. 
 
Naše uporabnike v Skazi dobro poznamo. Pick&Go smo namreč razvili prav po njihovih usmeritvah in potrebah. Gre za 15-delni sestavljivi in nadgradljivi set vseh najbolj uporabnih posod za piknik, ki zaradi svojega sistema zlaganja in prenosa s pomočjo nastavljivega traku, lahko raste z družino, družbo, potrebami kupcev ali dogodka samega. Namenjen je vsem, ki so navdušenci nad življenjem v naravi, na poti, v kampu. Zunaj!
Vendar naš cilj ni razvijati zgolj odličnih izdelkov. Uporabnikom želimo vedno ponudi več, kot pričakujejo, jih presenetiti. Poleg uporabnosti, dizajna, kakovosti in lahkotnosti materiala želimo, da naše znamke omogočijo, da obroki ohranijo svoj značaj in jih gostitelji piknikov lahko ponudijo v njihovi najbolj vabljivi podobi.
S pomočjo raziskav smo izluščili najbolj priljubljene načine preživljanja prostega časa na pikniku. Ljubitelji piknikov so romantični pari ali številne družine; prijatelji, ki si želijo skupaj preživeti čas ob hrani za dva prsta oblizinit ali ljubitelji brezmesnih specialitet;  mojstri žara, pa tudi ljubitelji stylish aktivnosti ali prav posebnega welness ugodja. Zato smo opredelili in tudi poimenovali pravljičnih sedem najbolj značilnih oblik preživljanja prostega na pikniku. Vseh sedem smo predstavili v knjižici receptov in zagotovo se ljubitelji doživetij v naravi najdejo med njimi: piknik v dvoje, finger food, družinski piknik, stylish, za ljubitelje mesa, vegi piknik in welness piknik.
 
Knjižica receptov Pick&Go je zakladnica odličnih idej za obroke v naravi
Da bo doživetje narave še bolj pristno, sproščeno in brezskrbno, veselo in bogato s čuti in okusi,  smo se priprave knjižice receptov lotili s priljubljenima slovenskima kuharjema, blogerjema, bratoma Simonom in Sašom Šketa. Skrbno in s premislekom izbrane, tudi preizkušene recepte, odlikuje raznolikost pripravljenih jedi, polnovrednost živil, predvsem pa primernost pripravljenih obrokov za uživanje v naravi.
Že ob pripravi receptov sta oba chefa izkoristila in spoznala Pick&Go v vseh njegovih inovativnih razsežnostih. Za prenos in končno postrežbo sta namreč uporabila izključno izdelke Skaza, ki se med seboj dopolnjujejo in sestavljajo tudi z drugimi linijami. Pritrjujeta, da zaradi sestavljive in kompaktne oblike Pick&Go ne jemlje veliko prostora v vozilu. Na piknik prostoru pa pokaže vse svoje razkošje in ponuja popolno udobje, funkcionalnost, enostavnost za prenašanje, barvitost in raznolikost v možnih kombinacijah.
 
Knjižica receptov za piknike Pick&Go vsebuje 21 različnih receptov, po tri jedi za vsakega od tipičnih načinov preživljanja prostega časa v naravi. Vsi obroki so sestavljeni iz predjedi, glavne jedi in sladice oziroma priljubljene naravne pijače.

Pick&Go želi dober tek. Kjerkoli!
Knjižica receptov za piknike Pick&Go je na voljo vsem, ki ljubijo lepoto narave, pospremljeno s stilom, barvitostjo in uporabnostjo ter želijo zdrav odnos do okolja zaokrožiti tudi v svoji kulinarični predstavi.

V Skazi se zavedamo, da mora vsaka znamka uporabnika osvojiti in prepričati do zadnjega čuta. Pri nekaterih je to do zadnje brbončice, do popolnega ugodja dobrega, zdravega počutja. Pick&Go s svojo edinstveno knjižico receptov ponuja prav to. Naj vam zaželimo dober tek le z nekaj namigi iz knjige: jagodna pita z rabarbaro, skušin namaz s kaprami in čilijem, špinačna pita s timijanom in kremnim sirom, solata s pečenimi lignji in krompirjem, kruhki z dimljenim lososm in kozjim sirom, piščančje nabodalo s slanino, palačinke s pehtranom, skuto in hruškami.


Skupaj pa 21 kreativnih kulinaričnih mojstrovin za pravljičnih 7 načinov preživljanja prostega časa v naravi poveže uporabnika z znamko od same ideje, preko zabavne priprave piknika, do zadnjega grižljaja. Ta pa kar traja in traja!
Zato nam na koncu ostane le še vprašanje: »Ste za druženje«?
 
Življenje v naravi je čudovito in vedno vznemirljivo. Preživite ga s stilom.

Video si oglejte TUKAJ.

Naročite si svoj Pick&Go v Skaza spletni trgovini

Arhiv novic


NE SPREGLEJTE

Favourites