Poslanstvo & vizija | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Poslanstvo & vizija

40 LET BRUŠENJA DOBRIH IDEJ

Na področju oblikovanja plastike ustvarjamo novosti.

Ideje izbrusimo do ravni, ki spremeni pričakovanja ljudi. Na vsaki točki ustvarjanja in delovanja nas do samosvoje lepote vodijo naše vrednote.

GREMO NAPREJ!

Pri delu nas vodijo izkušnje in cilji, svoboda in pogum ter spoštovanje virov iz narave. To so naše vrednote.

Vrednote podjetja so vrednote posameznikov.
SVOBODA

Zaposleni smo svobodni posamezniki, ki hodimo po svetu in po podjetju z zavedanjem, da je vse mogoče. Svobodna volja je naš vir možnosti za novosti in navdih za drugačnost.

CILJ

Vemo, kam smo namenjeni. Lepota cilja je v tem, da nas motivira za pot naprej tudi takrat, ko se zdi, da se kaj ne da narediti zaradi trenutnih ovir, kratkoročnih preprek, spremenljivih okoliščin. Dosegamo cilje.

IZKUŠNJA

Ustvarjamo izdelke. Še pomembneje je, da z njimi ustvarjamo izkušnje. Ves čas se zavedamo, da celostna izkušnja znamke sega od prve ideje do zadnje uporabe izdelka z vsemi vmesnimi doživetji.

NARAVA

Vemo, da so naravni viri omejeni. Zato jih uporabljamo toliko in takrat, kadar je to nujno. Prisegamo na obnovljive in reciklirane vire, a jih vselej zaznamujemo z lepoto.

POGUM

Z lastno strastjo in z vsemi močmi odkrivamo nove poti. S spoštovanjem med ljudmi, z močjo sodelovanja med posamezniki stopamo na območja neznanega.