Pomoč | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
  • Pomoč

Nakupovanje

Nakupujete lahko tako registrirani uporabniki, kot tudi uporabniki, ki niste registrirani. Produkte hitro in enostavno dodate v košarico s klikom na gumb z ikono nakupovalne košarice. Dodate lahko poljubno količino izdelkov.

Obrnjena produktna ploščica vam nudi več hitrih informacij o izdelku, akcijah in oceno produkta s strani uporabnikov.

S klikom na gumb "Dodaj obrnjene v košarico" lahko vse obrnjene ploščice (izdelke) hkrati dodate v košarico.

Pregled košarice

Izdelki, ki jih dodajate v košarico, so vam na voljo v zgornjem desnem kotu - »Moja košarica«. S premikom miške čez »Moja košarica«, se vam odpre okno, kjer so vidni vsi izdelki v košarici.

Količino oz. število izdelkov lahko še vedno spreminjate in popravljate tudi takrat, ko imate izdelke že v košarici (lahko direktno vpišete količino, ali jo določite s klikom na znak + ali -).

Pri pregledu košarice lahko, v za to posebej pripravljeno okno, vpišete promocijsko kodo, kodo kupona ali vaš znesek spletnega bonusa in tako dodatno izkoristite ugodnosti.

Naslov za dostavo

Če si ne želite ustvariti uporabniškega računa, lahko vnesete samo podatke za dostavo in izvedete nakup.

Če ste registrirani v spletni trgovini, se prijavite in vaš naslov za dostavo bo enak tistemu, ki ste ga vpisali ob registraciji.

Plačila

V kolikor se odločite za dostavo na dom ali katerikoli drug naslov v Sloveniji in se odločite za plačilo ob dostavi lahko plačate po povzetju, preko predračuna ali s kreditno kartico, lahko pa nas tudi prej pokličete na telefon 03 620 26 93 in se dogovorite na način plačila po predračunu na naš transakcijski račun.

Povzetek nakupa

Zadnji korak pred oddajo naročila je povzetek. Tukaj lahko vidimo prej vnešene podatke in jih preverimo:

Pregled izdelkov, ki jih naročamo (količina in cena)

Naslov za dostavo

Način dostave

Način plačila

Skupna cena izdelkov

Favourites