DOLINA RADOVNE | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

SOTESKA DEROČE VODE - DOLINA RADOVNE

Med smrekami Pokljuke in Mežaklje teče 17 km dolga reka Radovne, ki bila tudi ena izmed naših pohodniških poti na kampiranju z avtodomom v kampu v gozdu Martuljku. Čudovita dolina, kjer smo se sprehajali po vintgarju, občudovali brzice, hkrati pa nas je reka kar malo začarala. Tekoča voda pač ima to moč.
 
Otroka še tam nista bila in to je prav fin izlet za celo družino. Čeprav velikokrat hodimo v gore, je bila ta destinacija za nas pravo družinsko doživetje. Samo mi in narava, daleč stran o ponorelega sveta. Mogoče soteska napravi še prav poseben občutek tega.
 
Na koncu nas je mož peljal še na jezerce, ki stoji ob odprtju doline. Kopali se nismo, smo si pa spočili noge v hladni vodi. Po čudovitem pohodništvu smo se odpravili nazaj v naš premični dom, kjer so otroci igrali badminton, mož in jaz pa pripravljala piknik večerjo za prijatelje, ki so nas prišli obiskat iz Ljubljane. Tako pač je, radi se družimo, saj le tako ustvarjamo najlepše spomine, četudi na dopustu. 
 
Sama sreča za vso mojo kolekcijo Vive in Pick&Go, tako je bila večerja lahko zares odlična, miza pa se je trla pod dobrotami in lepimi kuhinjskimi pripomočki. Otroci so se podili, mi klepetali, potem pa so se prijatelji odpravili domov. Najlepši spomini, se ustvarijo v dobri družbi!

Favourites