KOSTANJEVICA NA KRKI | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

MESTECE, KI GA NOSI VODA- KOSTANJEVICA NA KRKI

 'OK, gremo na izlet!' sem si rekla, pa združimo zabavo za otroke in moja zanimanja. Gremo v mestece, ki ga nosi voda, gremo v Kostanjevico na Krki. Tam imajo urejeno kopališče, za najmlajšega predstavnika, da ne bom spet poslušala 'Mami, pa dej no, gremo nekam kjer je zabavno!' Pred tem pa lahko skočimo v odprto galerijo v nekdanji cistercijanski samostan in se malo naužijemo še del slovenskih umetnikov in mojstrov 17. in 18. stoletja.
 
Pripravim vse kar je potrebno za uživanje. Nekaj hranilnih dobrot, zame in za taščo še mojo  znamenito cimetovo kavo, ter, seveda, žogo za moža, tasta in otroka. Čeprav se mi zdi, da igrače precej bolj 'resno' potrebujeta odrasla dva predstavnika 'zabavne delegacije'.
 
Po galeriji, ki je super zadostila mojim željam, ostali pa so se podili med Formo vivo, smo se odpravili na bregove Krke in razpakirali slasti iz moje super šik kolekcije Pick & Go in Viva. S taščo sva bili navdušeni nad posodo, ostali bolj nad vsebino in svežino vsebine. 'Seveda', sem si mislila, 'ker skrbim za vas in kupujem izdelke, ki nam zagotavljajo zdravje.' A ker je bila 'zabavna delegacija' prepričana, da so me v galerijo zvlekli zli duhovi in potrebujem zabaven kontrapunkt, so me potegnili v središče igre in namakanja v osvežilni reki.
 
Priznam, vse je bilo odlično. Galerijska kontemplacija, zabavna rekreacija in naš super piknik.  
 

Favourites