LOGARSKA DOLINA | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

MED GORAMI- V LOGARSKI DOLINI

In smo šli na pot, z avtodomom po naši deželici. Petdnevni oddih je služil za odkrivanje vzhodne in severovzhodne Slovenije. Eno postajališče je bila Logarska dolina, ki jo je predlagal mož. Ta je ribič in na račun tega pozna kar nekaj lepih krajev. Otroka in mož so začrtali pot, naredili playliste, jaz pa pripravila avtodom. Gremo!
 
Na začetku Logarske je za avtodome urejeno postajališče, pri eni izmed turističnih kmetij. To je odlično izhodišče za potep po Logarski vse do slapa Rinka. A mi smo zajahali kolesa, ki smo jih pri pustili pri gostišču ob slapu Rinka.
 
Slap je res čudovit in malo daje vtis kakšne daljne dežele. Vau! Pri nas imamo res prečudovite razglednice, kamorkoli se ozreš! Hitro smo skočili še na Okrešelj, od koder lahko alpinisti krenejo še naprej proti Turski gori, Brani in Kamniškem sedlu. A mi smo ostali na Okrešlju, saj nimamo ne prave alpinistične opreme, ne kondicije za prave vzpone. Zajeli smo zrak, naredili nekaj družinskih posnetkov na cilju in krenili dol.
 
Po temu, za nas, rahlo napornem duatlonu, smo si pri avtodomu pripravili zelo dobro pozno kosilo. Sama sreča za Pick&Go, ki ima cedilo za solato, dodatno skledo, krožnike, pribor, kozarce in vse to za 4 osebe! Brez problema ga spravimo v kuhinjski razdelek avtodoma, kjer nam ostane prostor še za vse ostalo. En sam piknik set, pa imamo mir na potovanjih. Vrgli smo še nekaj krogov taroka in spali kot angelčki!
 

Favourites