SLIVNICA NAD CERKNIŠKIM JEZEROM | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

PLES ČAROVNIC - SLIVNICA NAD CERKINIŠIK JEZEROM

Ta vikend je bil moj najljubši doslej! S puncami smo se odpravile na pohod in piknik, da ne bomo vedno posedale samo na vrtnih zabavah, ki se prevesijo pozno v noč. Točko vzpona je določila Špela, ki je itak športnica med nami, po ključu, da ne boste vse ostale izdahnile duše. Slivnica nad Cerkniškim jezerom se je res izkazala za super hrib! Čisto brez problema smo tudi malo manj natrenirane skočile na vrh in se kmalu počutile kot prave alpinistke. Edina prava športnica se je zaradi tega malodane valjala od smeha in na ta račun imela paleto zbadljivk. 
 
Po pijači, smo se odpravile do avta in na težko pričakovani piknik k Cerkniškemu jezeru. Meni je po glavi rojila samo še hrana, ki jo je pripravila Petra. Celo pot do avta nam je govorila samo o dobrotah, ki jih je pripravila, tako da smo komaj zdrle do travnika ob jezeru. Oh in ta naša kuharica, je imela še super set posod s pokrovom Viva in šik kozarčke #love2life, ki imajo sporočila Blossom, Fly, Plant in Shine. Jaz sem sijala! O ja! Hrana je bila res tako odlična, kot se je hvalila!
 
Vode je bilo v jezeru toliko, da se ni videlo presihajočih korit, smo pa videle neke čisto posebne vrste ptic, ki zasanjano letajo nad jezerom. Anekdote, ki jih je govorila Nataša, kako so tukaj kampirali, ko je bila še otrok, so res posebne! Cela družina, opazovanje ptic, narave in če me spomin ne vara, kačjih pastirjev. Seveda, njena mama je biologinja. Kakorkoli, naslednjič sem pripeljem še moža in otroke. Saj ni treba daleč, da doživimo čisto posebno podobo narave.
 
Aja, ste vedeli, da je Slivnica znana kot gora čarovnic? Ja! Že Valvasor naj bi pisal o tem. No tako, smo se našle štiri male čarovnice, ki smo osvojile Slivnico. V resnici pa je tako, da je Slivnica osvojila nas!
 

Favourites