STRUNJAN | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

ROMANTIČEN MESEČEV ZALIV V STRUNJANU

Tisto soboto zjutraj, ko smo pakirali potrebščine za družinski izlet, še nismo dobro vedeli kam se bomo odpravili. Že, na Primorsko, a kam natanko pravzaprav nismo bili povsem prepričani. Potem pa me je prešinilo! Kaj pa Mesečev zaliv? Pot nad zalivom je zanimiva za otroke, razgledi so čudoviti, plaža prelepa in daje ravno pravi občutek tiste … urejene divjosti.

 


Lokacija je bila določena! Mrzlo testeninsko solato sem spravila v Viva skledo s pokrovom, v Pick & Go zapakirala piškotke za mularijo in jabolka za osvežitev. Pa smo šli na pot!
 
Avto smo pustili na parkirišču v Strunjanu in se, po rahlo vzpenjajoči poti, odpravili proti klifom. Na poti so se odkrili najlepši razgledi, pogled na celoten Tržaški zaliv in vse do Triglava! Na dlani smo imeli vse, morje in gore, grelo pa nas je čudovito pomladno sonce.
 
Ob spustu v Mesečev zaliv smo že komaj čakali na pripravljeno pojedino. Tam smo razgrnili piknik odejico in pripravili mini gostijo. Užitek na stoto potenco! Po napornem uživanju - sestavljanju stolpičev iz kamnov, namakanju nog v morje, branju knjig, žoganju in lenarjenju, nas je dan postregel z najlepšim sončnim zahodom. Nazaj grede nismo peli, od lepega smo, razen našega super šoferja, dremuckali čisto vsi.

Favourites