KVINOJINA SOLATA S ŠPARGLJI IN AVOKADOM | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

KVINOJINA SOLATA S ŠPARGLJI IN AVOKADOM

4 osebe
35 minut
SESTAVINE:
  • 500 g špargljev
  • 200 g kvinoje
  • 100 g graha
  • en avokado
  • sok ene limone
  • žlička soli
  • čili
Priprava:
  1. Kvinojo operite, jo prelijte s 4 dl vode, dodajte sol, segrejte do vretja in kuhajte 15 minut na srednjem ognju.
  2. Grah in šparglje operite in skuhajte al dente.
  3. Avokado olupite in narežite na manjše kocke.
  4. Skuhano kvinojo zmešajte s šparglji, grahom in avokadom. Prelijte s sokom limone, dodajte čili in premešajte.
Solato zapakirajte v skledo in skočite na hiter piknik v najbližji park. Ko boste skledo uporabili enkrat, boste ugotovili, da brez nje ne gre.
 
Deli recept

Priljubljeni