TAGLIATA Z RUKOLO IN PARMEZANOM | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Priprava:
  1. Rostbif operite, posušite, ga premažite z olivnim oljem, poprom in pustite stati na sobni temperaturi pol ure.
  2.  Ponev dobro segrejte, vanjo dodajte posoljeno meso in ga pražite na vsaki strani 3 - 5 minut.
  3. Meso odstavite in pustite stati 10 minut, da se poleže.
  4. Vmes operite rukolo, jo pokapajte z olivnim oljem, dodajte sol, poper in drobno narezano rdečo papriko.
  5. Rostbif narežite na tanke rezine, vmes dodajte na rezine narezan parmezan in postrezite na rukoli.
Poletna pijača v velikemu vrču, pisanost kozarčkov za barvitost mize in čudoviti krožniki na katerih počiva slasten kralj žara. To je pojedina, ki jo pripravljamo hitro, a uživamo počasi!

 
Deli recept

TAGLIATA Z RUKOLO IN PARMEZANOM

4 osebe
30 minut
SESTAVINE:
  • 500 g rostbifa
  • 200 g rukole
  • 100 g parmezana
  • grobo mleti črni poper
  • žlička soli
  • olivno olje
  • polovica rdeče paprike

Priljubljeni