Izpolni kviz in ugotovi, kateri Bokashi Organko je pravi zate | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Uporabni nasveti

Izpolni kviz in ugotovi, kateri Bokashi Organko je pravi zate

Razmišljaš o nakupu Bokashi Organka, a nisi ravno prepričan, kateri je pravi zate? Kakšna je razlika med Bokashi Organkom in Bokashi Organkom 2? Odgovorite na nekaj kratkih enostavnih vprašanj – verjamemo, da vam bo rezultat kviza podal pravi odgovor.
Izpolni kviz s klikom na povezavo.
 
Hvala, da si se odločil vstopiti v Bokashi svet! Če se vanj podajaš prvič, verjamemo, da nisi najbolj prepričan, kakšna je razlika med različnimi Organki, zato smo pripravili kviz, ki te bo z vprašanji in rezultatom vodil do pravega nakupa.
 
Od tvojih navad in načina življenja je odvisno, za katerega Organka se boš odločil. Izbira je odvisna od tega, kje živiš, ali se v prostem času ukvarjaš z vrtom in na njem kompostiraš, ali imaš doma veliko rastlin … Pusti, da te vprašanja vodijo do pravega odgovora. V vsakem primeru verjamemo, da te bo Organko navdušil, Bokashi svet pa fasciniral.
 
Izpolni kviz s klikom na povezavo.
VAS ZANIMA ŠE...
Govorili smo z dr. Branko Viltužnik, vodjo raziskav in inovacij v podjetju Skaza, ki je igrala pomembno vlogo v razvoju novega produkta. Novi Bokashi Organko 2 Ocean, narejen iz na roko pobranih in recikliranih ribiških mrež, je že obnorel svet. Z njim bomo dosegli dva cilja - preprečili onesnaževanje oceanov in spodbudili ljudi k vračanju k naravi.
Preberi več
Da bi lahko dodobra razumeli kompostiranje po metodi Bokashi, je smiselno najprej nekaj besed nameniti efektivnim mikroorganizmom, ki jih Bokashi posip vsebuje. To so organske snovi, ki preprečujejo gnitje med kompostiranjem. Bakterije, prisotne v njih, tekom procesa proizvajajo mlečno kislino, ki zniža pH in posledično zavira rast nekaterih patogenih mikroorganizmov.
Preberi več
Povprečni Slovenec na leto proizvede skoraj 500 kg komunalnih odpadkov. Na leto tako kot država proizvedemo 1.025.000 ton komunalnih odpadkov, kar predstavlja 12 % vseh v Sloveniji nastalih odpadkov. Količine komunalnih odpadkov so se v letu 2018 v primerjavi z letom 2017 povečale za kar 4 %. Zaskrbljujoč podatek, kajne?
Preberi več

Favourites