Izpolni kviz in ugotovi, kateri Bokashi Organko je pravi zate | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
Uporabni nasveti

Izpolni kviz in ugotovi, kateri Bokashi Organko je pravi zate

Razmišljaš o nakupu Bokashi Organka, a nisi ravno prepričan, kateri je pravi zate? Kakšna je razlika med Bokashi Organkom in Bokashi Organkom 2? Odgovorite na nekaj kratkih enostavnih vprašanj – verjamemo, da vam bo rezultat kviza podal pravi odgovor.
Izpolni kviz s klikom na povezavo.
 
Hvala, da si se odločil vstopiti v Bokashi svet! Če se vanj podajaš prvič, verjamemo, da nisi najbolj prepričan, kakšna je razlika med različnimi Organki, zato smo pripravili kviz, ki te bo z vprašanji in rezultatom vodil do pravega nakupa.
 
Od tvojih navad in načina življenja je odvisno, za katerega Organka se boš odločil. Izbira je odvisna od tega, kje živiš, ali se v prostem času ukvarjaš z vrtom in na njem kompostiraš, ali imaš doma veliko rastlin … Pusti, da te vprašanja vodijo do pravega odgovora. V vsakem primeru verjamemo, da te bo Organko navdušil, Bokashi svet pa fasciniral.
 
Izpolni kviz s klikom na povezavo.
VAS ZANIMA ŠE...
Povprečni Slovenec na leto proizvede skoraj 500 kg komunalnih odpadkov. Na leto tako kot država proizvedemo 1.025.000 ton komunalnih odpadkov, kar predstavlja 12 % vseh v Sloveniji nastalih odpadkov. Količine komunalnih odpadkov so se v letu 2018 v primerjavi z letom 2017 povečale za kar 4 %. Zaskrbljujoč podatek, kajne?
Preberi več
Bokashi posip, biogen, je magična sestavina v postopku fermentacije. Ko ga dodate k biološkim odpadkom v Bokashi Organko, začne hitro delovati. V kratkem času ta čaroben posip sproži fermentacijski proces in naravno gnojilo, t.i. Bokashi tekočino, ki ima tako za rastline, kot za vaš dom, velike prednosti. Bokashi posip je mešanica efektivnih mikroorganizmov, vode, sladkorja in pšeničnih otrobov. Vsaka od teh sestavin predstavlja pomembno vlogo pri celotnem procesu fermentacije.
Preberi več
Bokashi gnojilo je naravno gnojilo, ki nastane med procesom fermentacije v kuhinjskem kompostniku in s pomočjo posipa z efektivnimi mikroorganizmi. Je izredno uporabno tako na domačem balkonu, kot na vrtu. Kako pa ga sploh pripraviti?
Preberi več

Favourites