Zakaj Skaza? | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
ZAKAJ IZBRATI NAS?

Skaza je inovativno, hitro rastoče, tržno usmerjeno evropsko podjetje s področja plastike in materialov nove generacije. Uvrščeni smo med 1000 podjetij, ki najbolj navdihujejo Evropo. Sodelujemo z vodilnimi evropskimi in svetovnimi proizvajalci in trgovci. V 40 letih delovanja nismo izgubili zaupanja niti enega samega poslovnega kupca. Prepričani v lastno delo končnim kupcem ponujamo tudi izdelke lastnih blagovnih znamk.

Zakaj Skaza?

RAZLOGI ZA!

Trajnostni pogled na prihodnost zaznamujemo z lepoto. Da bi jo videli tudi drugi, ideje izbrusimo do ravni, ki spremeni pričakovanja ljudi. Z izbiro obnovljivih virov, s spoštovanjem do okolja in vselej z lepoto.

Zato smo drugačni. Zato imate z nami vselej dovolj razlogov za odlično sodelovanje!

VEDNO V PREDNOSTI

V sodelovanju z velikimi mednarodnimi družbami ustvarjamo novosti na področju naprednih in okolju prijaznih plastičnih materialov in tehnologij. Do odličnosti v poslu nas vodijo 3 izrazite prednosti:

  1. Z jasno osredotočenostjo dosegamo cilje.
  2. Smo pogumni. Drznemo si biti drugačni.
  3. Imamo znanje in radi ga delimo z drugimi!

NAVDIHUJEMO Z RASTJO

Podjetje Skaza je na ugledni lestvici 1000 podjetij, ki navdihujejo Evropo! Na lestvici, ki jo je objavila Londonska borza (LSE), so podjetja iz vseh 28 članic EU.

Dokazi uspeha, razlogi za partnerstvo
NAREJENO V EU

Smo evropsko podjetje, ki deluje po najvišjih EU standardih kakovosti, varnosti in zdravja pri delu, ter pri vodenju procesov. Zahteve ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, OHSAS 18001:2007, IWAY, GO/NO GO, so vpete v vse vsakdanje procese v podjetju.

LOGISTIČNO OPTIMALNO

Doma smo v Sloveniji, Slovenija pa je v osrčju Evrope. Imamo strateško ugodno lokacijo, ki nam omogoča izjemno učinkovito logistiko. Dostopnost in pravočasnost sta pogosto ključ do uspeha.

5 MILIJONOV UPORABNIKOV

Že 40 let vzpostavljamo in ohranjamo tesna partnerstva z vodilnimi evropskimi in globalnimi proizvajalci s področja pohištvene in avtomobilske industrije, elektronike in gospodinjske opreme. Izdelki in sestavni deli, narejeni v podjetju Skaza, so v več kot 5 milijonov gospodinjstvih po vsem svetu!

1,3 MILIJONA KUPCEV IZDELKOV ZNAMKE SKAZA

Prepričani v lastno inovativnost, znanje in izkušnje razvijamo, oblikujemo, izdelujemo in tržimo izdelke lastne blagovne znamke, namenjenih predvsem uporabi pri prostočasnih dejavnostih na prostem (Outdoor) in pri okolju prijaznem zbiranju, predelavi in uporabi organskih odpadkov (Bokashi Organico). V samo 5 letih je naše izdelke izbralo več kot 1,3 milijona kupcev na različnih trgih sveta!

100% ZVESTOBA KUPCEV

Najboljši dokaz kakovosti je dejstvo, da v 40 letih delovanja nismo izgubili zaupanja niti enega poslovnega (B2B) kupca! Delujemo po načelih popolne osredotočenosti na kupce. S kakovostjo in učinkovitostjo smo ohranili tako prvega kot vse nadaljnje poslovne kupce!

POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.
Kontakt