Zaposlitev | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI
RASTIMO SKUPAJ
DO ZVEZD!

V podjetju Skaza vsak delec šteje! Verjamemo v pomembnost vsakega posameznika v ekipi. Spodbujamo timsko delo. Razvijamo osebne potenciale. Smo hitro rastoče visokotehnološko mednarodno podjetje, mlado po ambicijah in po starosti zaposlenih!

Prosta delovna mesta

Zaposlitev

ZADOVOLJNI ZAPOSLENI Poslovna rast. Osebna rast. Skupaj!
PRILOŽNOSTI ZA ZAPOSLITEV

Trenutno ni prostih delovnih mest

Četudi v tem času nimamo razpisanih prostih delovnih mest, vas vabimo, da nam pošljete vaš življenjepis in motivacijsko pismo na elektronski naslov: kadrovska@skaza.com.

Nudimo možnost zaposlitve strokovnjakom iz različnih področij (strojništvo, orodjarstvo, mehatronika, tehnologija in predelava polimerov, elektrotehnika, marketing, ekonomija, organizacija in drugo). Stremimo k zaposlovanju strokovnega kadra s širokim znanjem in izkušnjami.

Vašo prijavo bomo shranili v bazo potencialnih kandidatov in vas, v primeru razpisanega delovnega mesta, ki ustreza vašemu profilu, tudi kontaktirali.

MNENJA Zaposlenih
Robert Agnič

Dr. Robert Agnič

tehnični direktor

» Rad bi, da postanemo pametna tovarna leta in da kupci prepoznajo naše znanje v večkomponentnem brizganju. «

Branka Viltužnik

Dr. Branka Viltužnik

vodja razvoja in inovacij

» S svojim znanjem želim razvijati nove materiale in nove tehnologije, ki bodo izboljšale naš planet. «

Jure Ojsteršek

Jure Ojsteršek,

vodja proizvodnje P1

» V podjetju Skaza vsak zaposleni šteje. Podjetje nudi možnost napredovanja in osebne rasti vsakemu izmed nas, tudi zunanjim sodelavcem. Med sabo vsi dobro sodelujemo, zato lahko dosegamo dobre rezultate za uspešno rast podjetja.«

Matej Velunšek

Matej Velunšek

»Glede na razmere v Sloveniji se lahko v podjetju pohvalimo, da prejemamo redne mesečne plače, regrese in božičnico. S sodelavci se razumemo in si medsebojno pomagamo. V podjetju imamo možnost napredovanja, kar je zelo pomembno. Saj kdor ima željo po nadgradnji osebnosti, jo podjetje spoštuje in pomaga uresničiti.«

Favourites