Ekipna organizacija | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Ekipna organizacija

PODJETNOST VSAKE EKIPE

Od produktnega vodenja, marketinga, razvoja in prodaje, do proizvodnje ter informatike. Na vsakem področju ekipa deluje kot mini podjetje v podjetju. Povezujejo nas sodelovanje, agilnost, nova načela vodenja za doseganje ciljev. Ne samo v podjetju, tudi v odnosih s ključnimi kupci!

SKUPAJ RAZUMEMO KUPCE

Strokovnjaki z različnih področij smo povezani v ekipe KAM (Key Account Management). Ključnim kupcem najboljše rešitve ponudijo najboljši strokovnjaki.

Delujemo tako, da vsaka ekipa deluje bolje!
ODDELKI V DRUŽBI SKAZA

Marketing, Prodaja lastnih blagovnih znamk, Strateška prodaja, Podpora kupcem (Customer Service), Nabava, Tehnologija in razvoj, Produktno vodenje, Projektno vodenje, Kakovost, Računovodstvo in finance, Skupne službe, IT, Proizvodnja – to v Skazi niso samo nazivi poslovnih področij, temveč ekipe, ki delujejo po podjetnih načelih. Organizirani smo tako, da oddelki ves čas med seboj nenehno sodelujejo.

ORGANIZACIJSKA INOVATIVNOST

Delovne procese izboljšujemo in optimiziramo tako, da je delo zaposlenih lažje, učinkovitost pa večja. Vpeljujemo nove metode dela, sodelovanja in doseganja ciljev. Prisegamo na načela agilnosti in na t. i. Management 3.0, ki spodbuja izrazito vpletenost zaposlenih v iskanje pravih rešitev.

KAM EKIPE ZA KLJUČNE KUPCE

Podjetje Skaza je zanesljiv in zaupanja vreden partner, ki za ključne kupce skrbi s t. i. KAM ekipami (Key Account Management). Ekipe vzpostavljajo odlične komunikacijske vezi z ljudmi v partnerskih podjetjih, zagotavljajo izjemno hitrost reševanja izzivov in najvišjo strokovnost predlagane rešitve. Nova oblika sodelovanja olajša pot do celostnih rešitev tako za kupca kot za podjetje. S KAM ekipami vzpostavljamo odnose vzajemne podpore in pomoči s kupci.

Preberite več o KAM ekipah!
Ali ste pripravljeni, da se nam pridružite?
Prosta delovna mesta

Favourites