Ugodnosti za zaposlene | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Ugodnosti za zaposlene

PRILAGODLJIVOST JE NAŠA PREDNOST

V podjetju Skaza vsak zaposleni pozna svoje cilje. Doseže jih na svoj način. Smo družini prijazno podjetje, ki skrbi za ravnovesje med zasebnim in službenim življenjem. Smo učeča se organizacija, ki spodbuja vseživljenjski napredek zaposlenega.

TU BOSTE FIT ZA VSE IZZIVE

V novih poslovnih prostorih zaposlene poleg sodobne opreme čakajo fitness prostor in pestra prehrana v službenem času. V prostem času lahko zaposleni koristijo ugodnosti ŠKD Skaza.

Delo je del življenja
ODLIČNI DELOVNI POGOJI

Podjetje Skaza deluje v novih, sodobno opremljenih poslovnih prostorih. Zaposlenim glede na njihovo delovno mesto zagotavlja vso potrebno službeno opremo. Po potrebi omogočamo fleksibilnost delovnega časa in občasno delo od doma.

PRILOŽNOSTI ZA STROKOVNI RAZVOJ

V spodbudnem delovnem okolju, ki deluje z vrednotami ciljne naravnanosti, poguma, izkušnje, odgovornosti in spoštljivega odnosa do naravnih virov, imate vse pogoje, da postanete strokovnjak ali, da svoje strokovno znanje resnično poglobite. Financiramo izobraževanja, vlagamo v napredovanja. Spodbujamo vključevanje v projekte in prenos znanj med strokovnjaki v podjetju. Smo učeča se organizacija in verjamemo v vseživljenjsko učenje.

DOBRO POČUTJE V SLUŽBI

Skrbimo za dobro organizacijsko kulturo. Zaposlenim je med drugim na voljo brezplačna prehrana, z več kot 10 različnimi meniji vsak dan. Svoje moči lahko zaposleni obnovijo tudi v brezplačnem fitness studiu, ki je na voljo v prostorih podjetja.

RAVNOVESJE MED SLUŽBENIM IN ZASEBNIM ŽIVLJENJEM

Smo družinam prijazno podjetje in spoštujemo posameznikove družinske obveznosti. Zaposleni lahko v svojem prostem času računajo tudi na ugodnosti pri različnih ponudnikih, ki sodelujejo s Športno kulturnim društvom Skaza in zaposlenim po posebnih pogojih omogočajo doživetja od wellnessa do smučanja.

Favourites