Zakaj v Skazo? | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Zakaj v Skazo?

KER ŽELITE DELATI V TOP PODJETJU!

Podjetje Skaza je uvrščeno med 1000 podjetij, ki navdihujejo Evropo! Zaposleni v podjetju smo vpeti v projekte za prihodnost. Nenehno spremljamo in uvajamo inovativne metode dela.

KER ŽELIMO OSEBNO RASTI

Pridobili boste znanje in izkušnje. Skaza Mentor in Skaza Academy, izobraževanja doma in v tujini, delavnice in šolanja bodo del vašega napredovanja.

Podjetje in zaposleni delujemo po istih navdihih
POSAMEZNIK ŠTEJE, EKIPA DELUJE

Smo hitro rastoče mednarodno podjetje, ki prisega na usklajeno rast podjetja in zaposlenih. Vlagamo v ljudi: poslovno in osebnostno! Spodbujamo inovativnost in drugačnost. Podpiramo in spodbujamo razvoj mladih potencialov. Verjamemo v cilje, pogum, odgovornost, izkušnje in spoštljiv odnos do narave. To so naše vrednote. Razvijamo sodobne oblike timskega dela.

DELAMO MEDNARODNO, ŽIVIMO DOMA

Smo razvojno naravnano podjetje, prisotno na globalnih trgih. Zaposleni iz lokalnega okolja imajo priložnosti za poslovni in osebni razvoj v stikih s kupci po vsem svetu! Z osebnimi stiki ohranjamo njihovo zaupanje. V 40 letih delovanja nismo izgubili niti enega kupca! Pomislite, koliko izzivov in priložnosti za zaposlene prinaša mednarodna uspešnost.

VSE VEČJI SMO, A TUDI VSE BOLJ AGILNI

Z rastjo ne izgubljamo strasti do novosti. Spremljamo trende, spodbujamo uvajanje inovativnih dobrih praks. Digitalizacija, agilnost, industrija 4.0, management 3.0 so koncepti, ki jih živimo! Uvrščeni smo med podjetja, ki navdihujejo Evropo.

NAJPREJ LJUDJE, POTEM STROJI

Smo visokotehnološko podjetje z zavidanja vrednimi zmogljivostmi. A prisegamo na kompetence ljudi! To dokazujejo številna kadrovska priznanja in nagrade za organizacijsko kulturo, skrb za zaposlene, uvrstitev med top 10 izobraževanju naklonjenih podjetij, za promocijo zdravja na delovnem mestu in podobno. Smo med slovenskimi gazelami – podjetji, ki se najhitreje razvijajo. Uspeh je izkaz dela vseh zaposlenih v podjetju!

DRUŽI NAS SLUŽBA, NAVDUŠUJE NAS DRUŽBA

Spodbujamo razvoj drug drugega. Skrbimo za napredovanja. Delimo si skrb za naravo, naravne materiale, recikliranje in druge vidike okoljske odgovornosti. Družimo se z naravo in v naravi – tudi na piknikih za zaposlene, športnih dogodkih in team buildingih. S posebnimi dogodki skupaj praznujemo večje praznike. Smo v dobri družbi!

Favourites