Inovativnost | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Inovativnost

INOVATIVNE REŠITVE

V podjetju Skaza ne raziskujemo le možnosti uporabe novih materialov in tehnologij, temveč smo usmerjeni v inovativen razvoj celovitih rešitev. Razumemo potrebe partnerjev in kupcev. Inovativnost ima svoj cilj: skupni uspeh na trgu.

RAZISKUJEMO PRIHODNOST

Spremljanje trendov, razvoj materialov in vpeljavo novih tehnologij povezujemo s številnimi partnerji. V sodelovanju z nami ste tudi zato lažje korak pred konkurenco!

Inovativnost od začetka do konca
CELOVITOST ZA POSLOVNE PARTNERJE (B2B)

Poslovnim kupcem ponujamo celovite rešitve v razvojni in proizvodni fazi. Izdelke razvijamo od skice do končnih izdelkov. Poskrbimo za vso pripadajočo 3D in 2D dokumentacijo. Razvoj izdelka povezujemo s celotno življenjsko dobo projekta. Sodelujemo v vseh razvojnih fazah. S svojimi pristopi in z izjemnimi izkušnjami, zlasti na področju brizganja plastičnih mas, partnerjem zagotavljamo odlično podporo v celotnem procesu razvoja novih izdelkov.

INOVACIJE ZA KONČNE KUPCE (B2C)

Za kupce vsakdanjih, a po materialih in estetiki prepoznavno drugačnih plastičnih izdelkov razvijamo rešitve, ki olajšajo življenje, ki presenetijo in navdihujejo nova doživetja doma in še posebej na prostem. Ob iskanju uporabnih rešitev razvijamo lastne patente, poglabljamo inovativnost in trgu ponujamo svetovne novosti. Spremljamo trende in izhajamo iz potreb končnega potrošnika.

DOKAZANO PRODORNI

Zaradi dosežkov na področju razvoja in brizganja plastike ter predelave plastičnih mas, smo v zadnjih letih prejeli številne nagrade. Uvrstili smo se med pet najhitreje rastočih tehnoloških podjetij v Srednji Evropi. Smo med dobitniki nagrad in priznanj »Ustvarjalci stoletja«, ki jih podeljuje Mednarodni ekonomski forum (EMF) Perspektive. Na osnovi kriterijev poslovnega uspeha, inovacij in poslovne etike, nas je ugledna komisija uvrstila med finaliste za prejem evrospke poslovne nagrade "European Business Awards".

POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Favourites