Proces | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Proces

PARTNERSKO UČINKOVITO

Skupaj s partnerji smo usmerjeni v realizacijo projekta. Vsako fazo procesa ustrezno optimiziramo. Strokovna ekipa zagotavlja popolno podporo v vseh fazah projekta.

PREDNOSTI DOLGOLETNIH POVEZAV

V desetletjih razvoja smo vzpostavili povezave z različnimi orodjarji, zato lahko partnerju ponudimo optimalna orodja in materiale za učinkovito izvedbo projekta.

Proces sodelovanja pri novem izdelku
IDEJA ALI KONCEPT

Partnerju, ki išče rešitev, lahko ponudimo idejo ali koncept. Razvojni tim lahko na osnovi dodatnih raziskav poskrbi za razvoj ali optimizacijo koncepta.

PROTOTIP IN TEST

Kasnejše zadrege v razvoju prepreči pravočasno testiranje. Za novo razvite izdelke vselej izdelamo prototipni 3D print, ki ga lahko testiramo. Preverimo funkcionalnost in tako dodatno poskrbimo za stroškovno učinkovitost.

OPTIMIZACIJA STROŠKOV

Po določenih parametrih izdelka in zahtevah stranke lahko izdelku določimo natančno proizvodno ceno. Zanesljivost temelji na strokovnih znanjih in izkušnjah, ki jih brusimo že 40 let.

PONUDBA ORODIJ IN MATERIALOV

V sodelovanju z različnimi orodjarji ponujamo stroškovno najbolj ugodna, učinkovita in kakovostna orodja. S pomočjo zunanjih partnerjev predlagamo ali upoštevamo optimalne rešitve stranke na področju materialov in orodij. S tem med drugimi zagotavljamo celovit in profesionalen pristop k rešitvi.

REALIZACIJA PROJEKTA

Pri projektu stavimo na tesno partnersko sodelovanje od začetne ideje do končne realizacije izdelka. Prilagajamo se zahtevam in zagotavljamo najbolj učinkovite rešitve. Ko projekt zaživi, ga neprestano spremljamo in ga kot izdelek ali proces nenehno izboljšujemo.

POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.
Kontakt