Proces | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Proces

PARTNERSKO UČINKOVITO

V izvedbo projekta smo usmerjeni skupaj z vami, partnerji. Vsako fazo procesa ustrezno optimiziramo. Naša strokovna ekipa zagotavlja popolno podporo v vseh fazah projekta.

PREDNOSTI DOLGOLETNIH POVEZAV

V desetletjih razvoja smo vzpostavili povezave z različnimi orodjarji, zato lahko vam, poslovnim partnerjem, ponudimo optimalna orodja in materiale za učinkovito izvedbo projekta.

Proces sodelovanja pri novem izdelku
IDEJA ALI KONCEPT

Poslovnim partnerjem, ki iščete rešitev, lahko ponudimo idejo ali koncept. Razvojni tim lahko na osnovi dodatnih raziskav poskrbi za razvoj ali optimizacijo koncepta.

PROTOTIP IN TEST

S pravočasnim testiranjem preprečimo morebitne kasnejše ovire v razvojni fazi. Za novo razvite izdelke vselej izdelamo prototipni 3D print, ki ga lahko testiramo. Preverimo funkcionalnost in tako dodatno poskrbimo za stroškovno učinkovitost.

OPTIMIZACIJA STROŠKOV

Na osnovi določenih parametrov izdelka in zahtev, vas partnerjev, lahko za izdelek določimo natančno proizvodno ceno. Zanesljivost temelji na strokovnih znanjih in izkušnjah, ki jih brusimo že 40 let.

PONUDBA ORODIJ IN MATERIALOV

V sodelovanju z različnimi orodjarji ponujamo stroškovno najbolj ugodna, učinkovita in kakovostna orodja. S pomočjo zunanjih partnerjev predlagamo ali upoštevamo optimalne rešitve stranke glede materialov in orodij. S tem med drugim zagotavljamo celovit in profesionalen pristop k rešitvi.

REALIZACIJA PROJEKTA

Pri projektu stavimo na tesno partnersko sodelovanje od začetne ideje do končne realizacije izdelka. Prilagajamo se zahtevam in zagotavljamo najbolj učinkovite rešitve. Ko projekt zaživi, ga neprestano spremljamo in ga kot izdelek ali proces nenehno izboljšujemo.

POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Favourites