Tehnologija | Plastika Skaza d.o.o.
0
SI

Tehnologija

PRIPRAVLJENI NA VISOKE ZAHTEVE

Z nenehnim posodabljanjem in še posebej z lastnim razvojem, inovacijami in patenti smo pripravljeni na izvedbo tudi najzahtevnejših rešitev.

RAČUNAJTE NA NOVOSTI

Uporabljamo celotno paleto termoplastov. Raziskujemo in obvladujemo recikliranje, bio in biorazgradljive materiale.

Najsodobnejši procesi in materiali
TEHNOLOŠKI PROCESI

Poleg klasičnega brizganja so v našem tehnološkem procesu stalnica tudi tehnologije z večkomponentnim brizganjem in vstavljanje elementov iz drugih materialov. Ponujamo lasersko graviranje, ultrazvočno varjenje, toplotno zatiskovanje, tampotisk na izdelke in laserski razrez. Stalnica pri razvoju novih produktov je tudi razvoj linij za sestavo več izdelkov v funkcionalno celoto.

MATERIALI IN STROJI

Izdelke proizvajamo s stroji z zapiralno silo od 50 do 1000 ton! Uporabljamo celotno paleto termoplastov (poliolefine, stirene, polikarbonate, poliamide, linearne poliestre,...), obvladamo tudi materiale z različnimi vključki in aditivi (steklena vlakna, dodatki za UV in temperaturno obstojnost,...)

ODGOVORNO DO OKOLJA

Vsekakor se zavedamo tudi pomembnosti ohranjanja našega naravnega okolja in z vso resnostjo na vseh projektih mislimo na našo naravo, zato v proizvodnjo nenehno vpeljujemo reciklirane, bio in biorazgradljive materiale.

POVEŽIMO SE! Pokličite. Pišite. Zahtevajte ponudbo.

Favourites